Хенрик Ларсон: Удивен съм от трансферните спекулации, няма да играя в Англия

37-годишният шведски национал и нападател на Хелзинборг Хенрик Ларсон остана удивен от слуховете, които го пращат в английските Астън Вила и Евертън, съобщава шведското издание "Афтонбладет". Легендарният футболист отсече, че не е преговарял с нито един от двата клуба и спекулациите са напълно лъжливи. "Удивен съм, че ме пращат в Англия. Няма да ходя да играя там. Аз много уважавам Дейвид Мойс и Мартин О Нийл като мениджъри, но в тези слухове няма и грам истина. Все още обмислям, дали да се откажа от футбола или да остана, но ако продължа да играя със сигурност ще остана в Швеция", заяви бившият футболист на Барселона.

Хенрик Ларсон: Удивен съм от трансферните спекулации, няма да играя в Англия

37-годишният шведски национал и нападател на Хелзинборг Хенрик Ларсон остана удивен от слуховете, които го пращат в английските Астън Вила и Евертън, съобщава шведското издание "Афтонбладет". Легендарният футболист отсече, че не е преговарял с нито един от двата клуба и спекулациите са напълно лъжливи.

"Удивен съм, че ме пращат в Англия. Няма да ходя да играя там. Аз много уважавам Дейвид Мойс и Мартин О Нийл като мениджъри, но в тези слухове няма и грам истина. Все още обмислям, дали да се откажа от футбола или да остана, но ако продължа да играя със сигурност ще остана в Швеция", заяви бившият футболист на Барселона.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки