Замерят Камбуров и останалите "железничари" с вафли

50 гневни привърженици на Локо (София) потърсиха сметка на играчите

Около 50 гневни привърженици на Локомотив (София) пристигнаха на следобедната тренировка на отбора в квартал Надежда, решени да потърсят сметка на футболистите за играта им в последните кръгове на първенството.

Както е известно, след загубата от Черноморец с 0:1 играчите на президента Николай Гигов изпуснаха последния шанс да играят в евротурнирите. Феновете излязоха на централния терен, но от футболния клуб бяха повикали четири автомобила с полицейски служители, които да гарантират опазването на реда. Изпълнителният директор на клуба Иво Тонев опита разговор с привържениците, но те бяха прекалено гневни и обсипаха играчите с обидни реплики и скандирания, съобщи БТА.

Мениджърът на "червено-черните" Дончо Донев стана изкупителна жертва на гнева на привържениците, след като се опита да смекчи тона им и да овладее положението. Те обаче насочиха негативното си отношение към него. След това капитанът на отбора Георги Марков дойде при феновете и им каза да запазят търпение и спокойствие, да изчакат края на тренировката, след което футболистите ще им се извинят за слабото представяне.

Така или иначе запалянковците не дочакаха края на заниманието, а само продължиха с негативните си скандирания. След това феновете хвърлиха няколко шоколадови вафли на пистата и се обърнаха към футболистите: "Ето, яжте, щом сте гладни".

Както е известно, Николай Гигов заяви преди няколко дни, че може да се оттегли от клуба. Вчера обаче стана ясно, че той ще обяви официалното си решение след края на сезона. В неделя под тепетата е локомотивското дерби между съименниците от София и Пловдив.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки