Клоп предупреди Реал: Още нищо не е свършило

"Чудесата не стават никога, когато се говори преди те да са станали"

Клоп предупреди Реал: Още нищо не е свършило

Старши треньорът на Борусия Дортмунд Юрген Клоп каза, че всеки от неговите играчи "трябва да даде всичко за победата" в утрешната четвъртфинална среща-реванш от Шампионската лига по футбол срещу Реал /Мадрид/.

"Мисля, че не е много сложно: трябва всички да дадат всичко, за да спечелим този мач. Всеки трябва да изисква това от себе си. Ако ти не го правиш срещу Реал, ти можеш да загубиш с повече от три гола", коментира Клоп, чиито възпитаници отстъпиха с 0:3 в първия дуел, игран в Испания.

"Трябва да се защищаваме по-добре, отколкото в първия мач,а  и да търсим нашите положения. Моят отбор беше смел в първия двубой, но допусна няколко грешки в защита и това даде победата на Реал."

"Ще имаме различна стартова единадесеторка от първия мач в Мадрид. Себастиан Кел е контузен, Нури Сахин има някакви проблеми, той е под въпрос и трябва да изчакаме до утре, за да видим как се чувства. Вайденфелер тренира днес и трябва да може да играе."

"Но ние взехме в хотела допълнително вратар и още един играч. Чудесата не стават никога, когато се говори преди те да са станали. Нашият съперник е един от фаворитите за спечелване на Шампионската лига, но ние ще дадем най-доброто от себе си."

"Миналата година загубихме на финала. Тази година изглежда, че ще напуснем на четвъртфиналите. Но още не всичко е свършило. Във всички случаи нашата мисия е да напуснем Шампионската лига с чест."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки