Владо Манчев: Няма да ходя никъде по празниците, мисля само как да продължа кариерата си

„Възстановяването ми върви нормално. Все пак имам операция на двата менискуса. Раздвижвам се. Това, че аз и Здравко Лазаров получихме контузии по едно и също време, не е от грешна подготовка. Аз даже не съм се готвил с ЦСКА. Такива травми стават само от сблъсък с противник. Единствената ми цел сега е да се продължа кариерата си. Няма как да мисля за трансфери", каза Владо за DeltaNews. Манчев няма настроение да празнува Коледа с гръмки тържества. „Никъде няма да ходя. Не съм овисил нос, но в тази ситуация нямам настроение. Сега искам само да започна да се движа нормално. Ще се възстановявам в България, тук има всички условия за това", завърши Манчев.

Владо Манчев: Няма да ходя никъде по празниците, мисля само как да продължа кариерата си

Нападателят на ЦСКА Владимир Манчев заяви пред DeltaNews, че няма настроение да празнува коледните празници. Той допълни, също, че не мисли за трансфери, а се чуди как да продължи футболната си кариера.

"Възстановяването ми върви нормално. Имам операция на двата менискуса все пак. Постепенно се раздвиждам, Това, че аз и Здравко Лазаров получихме контузии по едно и също време не е от грешна подготовка. Аз дори не съм се готвил с ЦСКА. Такива травми стават само от сблъсък с противник. Единствената ми цел сега е да продължа кариерата си. Няма как да мисля за  трансфери", заяви Манчев.

"Никъде няма да ходя по празниците. Не съм овирил нос, но в  тази ситуация нямам настроение. Сега искам само да започна да се движа нормално. Ще се възстановявам в България", допълни още нападателят на ЦСКА.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки