ШОУ НА "АРМИЯТА"! Хищен ЦСКА разкъса Септември на парчета! (ВИДЕО+СНИМКИ)

Али Соу с хеттрик, двама младоци дебютираха с червената фланелка

ШОУ НА "АРМИЯТА"! Хищен ЦСКА разкъса Септември на парчета! (ВИДЕО+СНИМКИ)

ЦСКА спечели с лекота домакинския си мач срещу Септември в 24-ия кръг на Първа лига. „Армейците” победиха с 5:1 на своя стадион, като Али Соу бе автор на три от головете за своя тим. Точни в срещата бяха още и Енрике Рафаел и Жоржиньо, а Илия Димитров вкара почетното попадение за гостите. Така ЦСКА вече има десет победи от толкова мача срещу Септември. „Армейците” събраха 51 точки и изместиха Левски от второто място. „Сините” имат 48 точки, но и мач по-малко. Лудогорец е лидер с 53 точки, но също има мач в неделя.



Още с първия съдийски сигнал домакините се хвърлиха в атака, а в 10-ата секунда Кристиян Малинов бе изблъскан от Александър Дюлгеров в наказателното поле, за което Петър Костадинов посочи бялата точка. Али Соу изпълни наказателния удар и с малко помощ на левия страничен стълб топката се оплете в мрежата зад Янко Георгиев.



Въпреки пасива Септември стоеше добре на „Българска армия” в първия четвърт час, а в 15-ата минута Здравко Георгиев отправи изненадващ далечен удар, който за малко да се превърне в красив гол, но топката мина близо до сглобката на вратата.



В 17-ата Иван Тилев опита да изненада Черниаускас с директен изстрел от фаул, но стражът успя с една ръка да отклони в корнер. След изпълнението му домакините организираха бърза атака в половината на Септември – Енрике Рафаел напредна отляво, успя да преодолее с лекота Башлиев, след което копна топката покрай вратаря, за да може Жоржиньо да отбележи на празна врата.



Вторият гол пречупи гостите, които тотално рухнаха в следващите десет минути.



В 23-ата новото попълнение на ЦСКА Нуно Томаш прати от наказателното поле в половината на гостите, Али Соу пое топката и опита извеждащ пас за Енрике Рафаел, но Янко Георгиев излезе и изби. Топката се върна в Али Соу, нападателят засече в движение и отбеляза красив гол за 3:0.

В 28-ата Нуно Томаш подаде на Енрике Рафаел, а бразилецът прати неспасяемо със силен удар в долния десен ъгъл за 4:0.



Много добра намеса на Янко Георгиев в 41-ата минута, след удар на Тиаго Родригес от фаул, предотврати пети гол във вратата на гостите.

След почивката ЦСКА значително свали оборотите, но не изпусна инициативата в мача. В игра през втората част за „армейците” влезнаха Андрей Йорданов и Борислав Будинов, правейки своя дебют за тима от „Българска армия”.



В 50-ата Али Соу изведе Кристиян Малинов, който обаче би във вратаря.

Три по-късно Тиаго Родригес отправи истинска бомба към вратата на Септември, но топката бе насочена към вратаря Георгиев, който успя да избие.



Няколко удара към вратата на ЦСКА бяха избити с лекота от Черниаускас, а в 74-ата минута Али Соу успя да оформи своя хеттрик след добър пас на Стойчо Атанасов.

Малко преди края на редовното време Илия Димитров отбеляза гол с глава за Септември след центриране на Сахити от корнер.

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки