Ботев Враца прегази закъсалия Верея (ВИДЕО+СНИМКИ)

Тимът на Сашо Ангелов спечели с 5:0 двубоя, гостите си вкараха два автогола

Ботев Враца прегази закъсалия Верея (ВИДЕО+СНИМКИ)

Ботев Враца разгроми с 5:0 Верея в двубой от плейофите на Група „А” от втората осмица. Домакините имаха тотално надмощие в мача, като заралии имаха и нещастието да си вкарат два автогола след почивката. Така възпитаниците на Сашо Ангелов вече имат в актива си 38 точки и са на 6 от лидера в групата Етър. Верея остава с 6 точки и без победа от началото на сезона.

Играта бе равностойна в първите минути на двубоя, като в 6-ата Маламов пробва изненадващ удар от голяма дистанция, но прекалено силно и над вратата. Домакините постепенно поеха инициативата и резултатът не закъсня.



В 9-ата Домовчийски получи на няколко метра от вратата, но вратарят на Верея излезе бързо и улови преди да бъде нанесен удар към вратата му.



Три по-късно Божидар Христов фаулира Петър Атанасов пред погледа на главния рефер, който отсъди дузпа. Валери Домовчийски бе точен от бялата точка и даде преднина на своя тим в 13-ата минута.

Емил Стоев намери Даниел Генов на добра позиция, но той не успя да отправи удар, с който да затрудни Кацарев.



В 38-ата Симеон Мечев центрира силно в наказателното поле от фаул, а Илия Миланов се размина за малко да засече от метър топката във вратата.

В 43-ата минута Петър Атанасов центрира в пеналта, а Илия Миланов отклони точно с глава, вкарвайки първия си гол с екипа на Ботев Враца.



След почивката положението се влоши за гостите, които получиха още три гола за по-малко от 20 минути. В 56-ата Курупис имаше нещастието да отклони удар на Керчев, топката заблуди стража Кацарев, който само изгледа как кълбото минава голлинията. Само четири по-късно гостите си вкараха втори автогол. При центриране от корнер Домовчийски нанесе удар с глава, Кацарев в първия момент отрази, след което сам насочи топката в мрежата.



В 63-ата Будинов получи на линията на наказателното поле и с едно докосване отклони за Даниел Генов, който с премерен изстрел покачи на 5:0.

След петото попадение домакините свалиха оборотите, но създадоха няколко опасности пред противниковата врата и единствено добрите изяви на вратаря Кацарев спряха врачани от по-изразителна победа.

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Левски на печалба, вижте финансовия отчет на „сините“

Ето какво пишат от „Герена“

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Официално: Ботев (Пд) иска международен съдия за реванша с ЦСКА

Вижте отовреното писмо на "жълто-черните" до БФС

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

Бойко Борисов и Витоша на полуфинал

"Тигрите" разбиха ФК Кюстендил с 3:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки