ОФИЦИАЛНО: Преместиха Берое – Левски заради развръзката за титлата

Вижте какво съобщиха от БФС

ОФИЦИАЛНО: Преместиха Берое – Левски заради развръзката за титлата

Мачът Берое – Левски от последния кръг на срещите в първата шестица на българския футболен елит бе изтеглен за по-ранен час с решение на Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз.

Двубоят в Стара Загора ще стартира в петък от 17:15, а за 20:00 часа остават двата двубоя, които ще решат изхода на драматичната битка за титлата, а именно Лудогорец – Черно море и ЦСКА – Ботев Пловдив.

Преди финалните мачове шампионът Лудогорец има с точка повече от „червените“ и ще спечели осма поредна титла, ако победи вкъщи „моряците“ на Илиан Илиев, или пък Ботев вземе нещо от „Армията“.

Ето и официалното решение на СТК, без редакторска намеса от Novsport.com:

По искане на Нова Броудкастинг груп и Футбол Про Медия се правят следните корекции в начален час на срещи и излъчване по телевизионни канали:

- Срещата от Първа лига, между отборите на  ПФК „Берое“ СЗ – ПФК „Левски“ Сф, ще се играе по програма на 24.05/петък/2019 от 17:15 ч., вместо от 20.00 часа и ще се излъчва по Диема спорт.

- Срещата от Първа лига, между отборите на  ПФК „Лудогорец“ Рз – ПФК „Черно море“ Вн, ще се играе по програма на 24.05/петък/2019 от 20.00 часа и ще се излъчва по ТВ Диема спорт, вместо по ТВ Нова спорт.

- Срещата от Първа лига, между отборите на  ПФК „ЦСКА“ Сф – ПФК „Ботев“ Пд, ще се играе по програма на 24.05/петък/2019 от 20.00 часа и ще се излъчва по ТВ Диема спорт 2.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки