Николай Киров чака присъдата си днес

Нямам представа какво ще се случи, заяви наставникът

Николай Киров чака присъдата си днес
Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров-Белия е в пълен шах за това, което се очаква да обяви днес собственикът на клуба Георги Самуилов.
 
Както е известно, след загубения финал за купата с Локомотив Пловдив босът на канарчетата анонсира с декларация, че на 29 май ще има решения за клуба и отбора.
 
"Няма никаква яснота за утре (б.а. - днес). Нищо не се знае. Нямам никаква представа, утре (б.а. - днес) ще видим. Чакам да мине утрешният (б.а. - днешният) ден", коментира Киров пред "Тема спорт".
 
Според първоначалните информации не е изключено днес да се стигне до раздяла с Белия. Това обаче едва ли ще се хареса на феновете, които в последните дни излязоха с позиция, че треньорът трябва да остане.
 
В същото време стана ясно, че доскорошният вратар на жълто-черните Даниел Кайзер почти сигурно ще продължи кариерата си в родната Полша. Очаква се в петък той да подпише с елитния Шльонск. Тимът завърши на 12-о място и се спаси от изпадане.
 
Дълго време Кайзер води преговори с Ботев, за да продължи с тима, но така и не стигна до разбирателство. В основата на това бе полската мениджърска агенция, която държи правата му. Тя искаше по-голяма сума за себе си, което не се хареса на хората от Пловдив. Така Кайзер си тръгна като свободен агент.
 
Резервният вратар Иван Чворович също няма да продължи. Бе привлечен Аргилашки от Берое. След последния кръг напусна и Феребори Доре. Може да се окаже, че Николай Киров-Белия за пореден път ще трябва да прави почти изцяло нов отбор.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки