Шеф на Лудогорец: ЦСКА имаше шанс за титлата заради грешките, които допуснахме

"Загубихме много лесни точки, иначе щяхме много по-рано да станем шампиони"

Шеф на Лудогорец: ЦСКА имаше шанс за титлата заради грешките, които допуснахме

ЦСКА имаше шанс за титлата заради грешките, които допуснахме, обяви изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев преди заминаването на "орлите" за Австрия, където ще се проведе основната част от лятната им подготовка. Шефът на шампионите говори за отминалия шампионат в Първа лига, както и за селекцията в клуба от Разград.

 
"Имаме по-малко време за почивка, което носи известен дисконфорт. Имаме си процедура - имаме сега втори лагер в Австрия. Селекцията е отворен процес, ще използвам това клише. Колегите свършиха огромен обем от работа, което се искаше от тях, свършиха го. Ако има нещо ново, ще го съобщим официално", продължи той. 
 
"Искаме да играем нападателно, агресивно, да играем този футбол, който спечели симпатиите на хората. Ще продължим по същия начин. Загубихме много лесни точки, иначе щяхме много по-рано да станем шампиони. Тогава футболистите щяха да имат много повече време за почивка, но се случи така, че първенството стана интересно заради нас. Работим усилено, работим денонощно в последните месеци", каза Петричев на аерогара "София".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки