Мис Плеймейт вдига табелките на Боксов сблъсък 2 (СНИМКИ)

Назарян и Далаклиев специални гости на събитието

Мис Плеймейт вдига табелките на Боксов сблъсък 2 (СНИМКИ)
Мис Плеймейт Силвия Бахати ще се включи с пълни сили на галавечерта „Боксов сблъсък 2“. Шоуто ще се проведе тази вечер във Велико Търново. Битките в Двореца на културата и спорта започват от 19 ч.
 
Красавицата ще има специална и много атрактивна задача. Тя ще вдига табелките между рундовете и ще пали допълнително зрителите по трибуните.
 
Сред специалните гости ще бъдат борцовите легенди Армен Назарян и Еньо Тодоров, както и последният българин световен шампион по бокс Детелин Далаклиев.
 
 
В подкрепа на Иванка Иванова – Лъвицата ще пристигнат няколко автобуса с нейни поддръжници от Гълъбово и Стара Загора. Тя ще се бие в исторически мач с непобедената Памела Треан. 10-рундовата битка е за титлата на България в категория петел (53.5 кг).
 
В другия възлов мач Панагиотис Мацагкос (Гър) се закани на Здравко Попов, че ще го победи на негова територия. Двамата ще се бия в основния 6-рундов мач от категория до 71 кг. Боксьорът от Гърция има над 100 аматьорски мача и е започнал да тренира само на 6 години.
 
 
„Здравко е силен съперник, но аз излизам за победа“, заяви Мацагкос.
 
В последния момент един от мачовете на шоуто отпадна. Йосиф Панов – Пепелянката се контузи по време на тренировка. Той е с подут глезен и се извини на феновете, че няма да може да се бие. Това принуди организаторите да включат още една атрактивна битка. Веселин Марков – Професора излиза срещу Георги Илиев – Бръснаря. Срещата е в 4 рунда от категория до 67 кг.
 
 
Билетите за шоуто са по 8 и 15 лв. и се продават на касите на Двореца на културата и спорта.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки