Стоичков: В Барселона няма място за Неймар и отборът няма нужда от него

"Феновете са му обидени заради начина, по който се махна и едва ли ще му простят"

Стоичков: В Барселона няма място за Неймар и отборът няма нужда от него

Българската футболна легенда Христо Стоичков се изказа остро срещу намеренията на ръководството на Барселона да върне обратно Неймар на "Камп Ноу". Бразилецът си тръгна в посока Пари Сен Жермен преди две години срещу 222 млн. евро и след като му писна в Париж, иска пак при каталунците.

Ръководството на "блаугранас" е в много тежки, макар и напреднали преговори с френските си колеги. И двата тима имат принципна договорка Филипе Коутиньо и Иван Ракитич да бъдат част от сделката, като сега се опитват да уточнят и финансовите параметри по трансфера. Но според Камата такъв ход е необмислен, а и показва липса на уважение към настоящите играчи на клуба.

"В Барселона няма място за Неймар и отборът няма нужда от него. Къде ще бъде мястото му на терена? Вече имаме Меси, Суарес, Дембеле и Гризман, той къде ще се вмести? А и не на последно място, феновете са му обидени заради начина, по който се махна и едва ли ще му простят."

"А и с тази сделка Барселона демонстрира неуважение към собствените си играчи, след като се опитва да ги махне против желанието им. Да вземем пример с Иван Ракитич. Той е свястно момче и винаги се е раздавал. Филипе Коутиньо пък притежава много качества и за него платихме 150 млн. евро. Макар да имаше труден период, класата му е безспорна", заяви възмутено Камата пред "Ас".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки