Максимум един нов в Левски до зимата

На “Герена” са притеснени да не направят грешки в бързането на всяка цена да подсилят отбора

Максимум един нов в Левски до зимата

 Твърде вероятно е следващите покупки на Левски да бъдат отолжени за зимния трансферен прозорец, пише “Тема спорт”. На “Герена” са притеснени да не направят грешки в бързането на всяка цена да подсилят отбора. Притиснати от ситуацията, спортните хора в клуба може да напълнят съблекалнята с играчи със съмнителни качества. Шефовете на “сините” са обърнали внимание на директорите и скаутите, че няма да бъдат особено щастливи, ако пак се появи футболист, който не е готов за титуляр. Идеята е да бъде направен сериозен анализ на наличните играчи, на проблемните зони и цяла есен потенциалните попълнения да бъдат гледани внимателно, за да се изберат най-подходящите.

 
Финансови параметри на селекцията не са обсъждани. Парите от продажбата на Давиде Мариани 1,417 милиона евро, може да бъдат надхвърлени, ако се намерят доказани и проверени футболисти, които веднага да вдигнат нивото на отбора. Такъв можеше да бъде случаят с Тодор Неделев, за когото се водеха преговори на ниво малко под един милион евро.
 
Петър Хубчев държи съставът да бъде подсилен с трима - бек, централен защитник и халф, който да замени напусналия Мариани. Искането му обаче може и да не бъде изпълнено. У нас трансферният прозорец затваря на 5 септември. А до тогава на “Герена” може да дойде само един нов, ако въобще пристигне. Поне такива са последните индикации от канцелариите на клуба.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки