От НКП на Левски отрекоха фенска връзка за побоя над Вълчев

Тежко остава състоянието на служителя в маркетинговия отдел на „сините”

От НКП на Левски отрекоха фенска връзка за побоя над Вълчев

 Шефът на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян отхвърли версията, че зад жестокия побой над Цветан Вълчев стоят фенове на тима, недоволни от загубата на клубния магазин на „Герена”.

 
Тежко остава състоянието на служителя в маркетинговия отдел на „сините”. Нападението се случи вчера сутринта пред паркинга на стадион „Георги Аспарухов”.
 
В медиите се появиха информации, че атаката е заради маркетингови интереси и бизнес отношения на феновете на Левски. От своя страна Степан Хиндлиян отрече тази версия пред NOVA.
 
„Никога от фен артикули или от каквото и да било фенклубът не е получавал пари, коит ода разпределя към останалите фенклубове. От този човек не зависи абсолютно нищо. НКП се е занимавал с мърчъндайзинга и маркетинга в продължение на определен период от време официално на базата на договори при стария собственик Спас Русев”, заяви Степан Хиндлиян.
 
„От тази дейност, за 9 месеца и половина, търговското дружество, което ние сме управлявали, е платило на ПФЛ Левски близо 100 хиляди лева”, категоричен беше шефът на НКП на Левски.
 
Според Степан Хиндлиян това са спекулации.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки