Чорбаджийски има нов треньор

Българинът остана единствен централен защитник в Стяуа

Чорбаджийски има нов треньор
Преотстъпеният от ЦСКА в Стяуа бранител Божидар Чорбаджийски вече има постоянен треньор в румънския гранд. Това е бившият вратар Богдан Винтила (47 г.).
 
Визитката му като наставник е доста скромна. За последно е бил помощник на Астра Гюргево, а самостоятелно е водил втородивизионния Металоглобус Букурещ през сезон 2016/17 г. Винтила сменя временния наставник Вергил Андронаке.
 
Вчера собственикът на Стяуа Джиджи Бекали представи както треньора, така и нов спортен директор на академията - бившия рефер Александру Тудор. 
 
"Тудор е моята дясна ръка в Стяуа. Той има по-голяма власт от мен!", обяви Бекали в типичния си стил. Клубът има още един спортен директор в лицето на Нарцис Радукан.
 
За Чорбаджийски пък се отваря отлична възможност да бъде налаган като титуляр. В момента Стяуа на практика не разполага с друг номинален централен защитник освен Божидар.
 
В четвъртък тимът завърши 0:0 с Витория Гимараиш в Букурещ в плейоф за Лига Европа. След мача обаче Бекали реши да освободи трима играчи, като единият е централен защитник - Андрей Марк. Другите двама са крилото Александру Стан и бившият нападател на Левски Лукаш Гикиевич.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки