Бербатов: Зидан и Бейл просто да седнат като мъже и да говорят

Вижте и коментара на българина за пропуснатата от Погба дузпа

Бербатов: Зидан и Бейл просто да седнат като мъже и да говорят

Българската футболна звезда Димитър Бербатов коментира казуса с Гарет Бейл в Реал (Мадрид), пропусната дузпа от Пол Погба, както и други основни теми в Англия.

“Няма по-добро решение в ситуация като тази с Бейл - той и Зидан просто да седнат като мъже и да говорят. Сядаш и изясняваш нещата. В крайна сметка всички са професионалисти и не е важно дали се харесвате. Играете за един отбор и трябва да давате всичко за отбора. Това е твоят дом, това са твоите съотборници. Бих се радвал всичко да бъде решено между Бейл и Зидан, защото обичам да го гледам как играе. Когато играе редовно, както би трябвало, и когато е в топформа, той е голяма сила”, заяви Бербо.

“Вероятно играчите на Манчестър Юнайтед трябва да си кажат в съблекалнята кой ще изпълнява дузпите, може би са го направили. Когато Погба обаче е спечелил дузпата, вероятно е почувствал, че трябва да я изпълни. Няма място за притеснения. Такива неща се случват постоянно. Случвало ми се е. Искал съм да бия дузпа, но друг я е изпълнявал. Бил съм и в другата ситуация. Това е нормално във футбола. Големият въпрос е, че Манчестър Юнайтед пропусна да вземе трите точки заради онази дузпа. Нека не подценяваме и реакцията на вратаря. Той направи страхотно спасяване”, каза рекордьорът по голове с националната ни фланелка.

“Де Бройне е невероятен. Той е сред най-добрите в света. Има великолепен поглед. Мисля, че е две или три стъпки пред другите в играта. Преди топката да дойде при него той знае как да я отиграе. Той е изключителен талант, който се развива всяка година и за мен е истинска наслада да го наблюдавам. Манчестър Сити разполагат с един от най-добрите полузащитници в света”, сподели мнението си нападателят.

Бербатов коментира и ситуацията с Кристиан Ериксен в Тотнъм. “Има нещо зад сцената, за което не знаем. Говоря от опит. Ако има клуб като Реал Мадрид, който е по следите му, нормално е в главата му да бъде каша. С всичките въпроси, които ти се въртят в главата, може си прецакаш играта, да си развалиш тренировъчния процес или отношенията с треньора”, изрази мнението си бившият стрелец на Манчестър Юнайтед и Тотнъм.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки