Гонзо: Димитър Илиев и Карагарен са за националния

В лицето на Люпко Петрович ЦСКА има вълк, каза още Георги Иванов

Гонзо: Димитър Илиев и Карагарен са за националния
Новият спортен директор на Локо Пловдив Георги Иванов призова Красимир Балъков да повика в националния тим за евроквалификацията с Англия на 7 септември Димитър Илиев и Бирсент Карагарен. 
 
"Покана за Митко Илиев от националния отбор е задължителна. Убеден съм, че ще я получи. Той е от играчите в първенството, които показват качества, които трудно можеш да забележиш в другите футболисти. Имаме пълно право да претендираме селекционера Красимир Балъков да го извика. А и не само него - същото се отнася и за Карагарен, който прави много добри неща", каза Гонзо пред Канал 3.
 
През седмицата той бе официално представен за шеф на черно-белите, а сега му предстои мач с бившия му клуб Левски. 
 
"Винаги има емоции, когато срещам този отбор. Моето настояще, а и бъдеще обаче е свързано с Локомотив. Искам да бием, но пожелавам и успех на Левски в бъдеще. Убеден съм, че този клуб ще се развие, защото в него работят сериозни хора - Петър Хубчев и екипът му, Павел Колев, който познавам от 20 години. Те ще доведат Левски до ниво, на което всички да го харесват и да се съобразяват с него.
 
Левски е фаворит срещу всеки. Но Локомотив, на базата на игрите, които показва в последно време, съм убеден, че може да се противопостави. И за нас като ръководство е важно отборът да играе добре, а ако може, да победи или да направи равен. Ако играеш добре, изградиш стил и си последователен, рано или късно резултатите ще дойдат. Ще играем футбол, пък да победи по-добрият”, заяви Георги Иванов.
 
„Дали трябва да се притеснява Локомотив от нещо? Левски в момента е изправен до стената заради неубедителните игри, които има. Но това е опасен противник. Левски, ЦСКА и Лудогорец, когато са загубили позиции, са двойно амбицирани. Сините са опасни. Ще подходим отговорно, за да направим добър мач.
 
В момента в Левски има стабилност. Собственикът осигурява парите. Много е важно да намери точните хора да управляват клуба. Не смятам, че Божков определя състава или пък се меси кой да се взима и кой не. Неговата роля е да осигурява пари и го прави. Ако е намерил правилните хора за треньор и директори, Левски ще има успехи", допълни той.
 
Иванов похвали и треньора на ЦСКА Люпко Петрович - той първо му бе наставник при сините, а след това и Гонзо го назначи за такъв на „Герена" през 2016 година. 
 
"Люпко още с идването си в Левски през 1999 година промени целия манталитет в клуба. Преди него не можехме да елиминираме съперник, а след това бихме последователно АПОЕЛ, Хайдук и направихме равен с Ювентус. В негово лице ЦСКА има вълк. И точно заради Петрович ЦСКА ще бъде доста сериозна конкуренция на Лудогорец този сезон. Люпко е богатство за нашия футбол", заяви Иванов.

 

Локо Пд със "синьо" оръжие на "Овча Купел"

Мартин Петков картотекиран

Локо Пд пусна билетите за Етър

Двубоят е в петък

Крушарски е категоричен: Томаш остава начело на Локо (Пловдив)

Босът на "смърфовете" прие спокойно загубата от Крумовград

Крушарски след резила: Вадим поуки да се променяме!

"Динко Хоркаш ще седи на пейката, щом не иска да преподпише", запъна се босът на Локо (Пловдив)

Томаш обяви групата на Локо (Пловдив) за мача с Арда

Вижте и кои са избраните футболисти за мача

Бивш футболист на Локо (Пловдив) подсили шампиона на Бахрейн

Лукас Салинас вече е ново попълнение на Ал Халдия

Берое се справи с Локомотив (Пловдив) в голов екшън (ВИДЕО)

Заралии спечелиха с 3:2 срещу "смърфовете"

ОФИЦИАЛНО: Локо Пд представи бивш играч на ЦСКА

Баи е четвъртият нов на "Лаута" тази зима

Локо (Пловдив) надделя над дубъла си в учебна игра

"Смърфовете" изпробваха играчи на проби в този тест

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки