Занев: Задължени сме да бием Левски

Направихме две грешни стъпки на "Армията", а сега и тази, недопустимо е, добави капитанът

Занев: Задължени сме да бием Левски
Капитанът на ЦСКА Петър Занев заяви, че отборът трябва да се реваншира на феновете с победа във вечното дерби.
 
"Разочароващ резултат, трябваше да бием на всяка цена. Направихме две грешни стъпки на "Армията", а сега и тази... Ако искаме да останем в борбата, трябва да започнем да побеждаваме редовно. Неприятно е винаги, когато губиш точки. Вкараха ни от наша глупост.
 
Отново загубена топка в наказателното поле, това за мен е недопустимо. Опитахме се да се върнем в мача, играхме изцяло в тяхната половина, но не успяхме да си развием атаките, преследваше ни и малшанс.
 
Да не говорим, че за пореден път играем в 6 часа следобед. Цял август играем на 35 градуса. Това оказва влияние. Да не звучи като оправдание, но не е окей.
 
Дунав си играеха в своята тактика пред наказателното поле и времето им помагаше. Но това не е оправдание. Трябва да си завършим атаките по добър начин. Доста моменти създадохме, играхме високо в тяхната половина, но допуснахме глупав гол.
 
Вечното дерби трябва да го спечелим на всяка цена. Нужно е да се отблагодарим на феновете за подкрепата и да си поправим грешките в първенството. Само победи ще ни върнат в борбата за титлата", заяви Занев.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки