Интер стартира с разгромна победа

Ромелу Лукаку дебютира с гол за "синьо-черните"

Интер стартира с разгромна победа
Интер прегази с 4:0 Лече на “Джузепе Меаца” в последния двубой от първия кръг на Серия “А”. Попаденията отбелязаха Марсело Брозович (21), Стефано Сенси (24), Ромелу Лукаку (60) и Антонио Кандрева (84).
 
Първата интерeсна ситуация бе на сметката на гостите в 14-ата минута. Вратарят Самир Ханданович сгреши, но Милан Скринияр изби с глава пред голлинията. Седем след това домакините поведоха. Марсело Брозович получи добър пас и отправи мощен изстрел за 1:0.
 
Три минути по-късно Интер удвои преднината си. Стефано Сенси също опита късмета си от далечно разстояние и дръпна спусъка, преодолявайки Габриел, след като топката влезе в долния ляв ъгъл.
 
През втората час Лече се опита да отвърне на удара в 51-ата минута. Ханданович не успя да изчисти добре центрирана топка. Тя стигна до Джакопо Петричони, който отправи директен изстрел, който обаче бе неточен.
 
В 60-ата минута Ромелу Лукаку успя да се разпише в официалния си дебют за "нерадзурите". Това стана след добавка на белгиеца, след като преди това Габриел изби мощен шут на Лаутаро от границата на наказателното поле.
 
В 81-ата минута Матео Политано също прати топката във вратата. Голът му обаче беше отменен, тъй като при удара Лукаку, който се намираше в положение на засада и протегна крак към топката.
 
В 85-ата минута нов снаряд попадна във вратата на Лече. Този път негов автор бе Антонио Кандрева, който от около 30 метра отправи изключително атрактивна тупалка, която препарира влезлия като резерва вратар Ромарио Бензар.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки