Славия хвърля срещу Арда героите от Разград

Сам пълни дупката в състава на Арда

Славия хвърля срещу Арда героите от Разград
Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич най-вероятно ще хвърли в битката с Арда героите от Разград. „Белите" приемат отбора от Кърджали, след като преди по-малко от седмица измъкнаха 0:0 в гостуването на шампионите от Лудогорец, и то с 10 човека.
 
Припомняме, че в мач пълен със съдийски гафове, вратарят Стерякис беше незаслужено изгонен с директен червен картон в края на първата част.
 
Именно под рамката ще бъде единствената дилема на Загорчич. Той вероятно ще заложи на ветерана Георги Петков, който заключи вратата си в Разград, от първата минута. Възможно е обаче мястото на наказания Стерякис да бъде заето от младока Георги Георгиев.
 
Иначе Загорчич пак ще пусне карето в отбрана - Патев, Муньос, Гамаков и Велковски. Пред тях пък ще действат Бенгюзов и Шоколаров, които направиха отличен мач в Разград, и Георги Йомов. 
 
Атаката на отбора ще бъде поверена на Галин Иванов, Емил Стоев и Цветелин Чунчуков. От лагера на Славия обявиха, че спортно-техническото ръководство на тима търси задължителни три точки днес.
 
В същото време Арда най-вероятно ще бъде само с една промяна в състава днес срещу Славия в сравнение с единадесеторката, с която отборът започна срещата с Черно море миналия кръг.
 
Рокадата е принудителна за старши треньора Стамен Белчев, след като Румян Овсепян получи червен картон срещу „моряците". Очаква се вместо него в състава на новаците в елита да влезе Елиша Сам.
 
Добрата новина за наставника е, че Жоао Аморим, който получи контузия в сблъсъка с Черно море, най-вероятно ще бъде на линия за срещата със Славия. Иначе Белчев ще заложи на вратаря Иван Караджов, а пред него ще играят Деян Лозев, Пламен Крумов, Зоран Гаич и Дарко Глишич.
 
В средата на терена и предни позиции пък ще започнат Емил Мартинов, Спас Делев, Жоао Аморим, Иван Коконов, Радослав Василев и Елиша Сам.

 

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки