Сакалиев: Сини рибки плуват в червеното море

В ЦСКА липсва нападател, възхитен съм от мотивацията на Раул Албентоса, допълни екс играчът на червените

Сакалиев: Сини рибки плуват в червеното море
Бившият нападател на ЦСКА Стойко Сакалиев не пропусна да коментира дербито. Той изля душата си пред феновете на тима чрез социалните мрежи. Ето какво написа Саката за мача: 
 
„Здравейте, АРМЕЙЦИ,
 
Сини рибки плуват в червеното море... и на терена, и в публиката...
 
Сега малко по-сериозно. Забележки - имам. Трябва да бъдем обективни. Едно от най-важните неща за постигане на успех е именно - постоянството. За да бъде един отбор устойчив и стабилен, то определено, трябва да може да полага нужното старание, но не само.
 
Нужна е последователност в действията, да се създаде "една успешно работеща машина" с постоянни титуляри, които да познават стила си на игра, за да могат да бъдат уверени и стабилни на терена. Синхронът между футболистите не може да бъде създаден, ако всеки път виждаме различен и променен състав.
 
Освен това, една от важните фигури в един отбор е нападателят. Тук ще кажа само, че такъв липсва... присъствието му се губи някъде между лоши периоди и координация.
 
Не на последно място, трябва да изкажа своето уважение към мотивацията на един от играчите вчера - Раул Албентоса. Това, което видях, беше игра с хъс и желание за победа.
 
Въпреки всичко, ЦСКА, беше по-добрият отбор. Липсваше само връзката между действия и постигане на резултати, постоянство в поведението и проява на индивидуални черти от характера. И, да, трябва да се работи в тази посока."

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки