Аладжов: Левски има шанс за титлата! Хубчев налучка състава, засега се справя

"Неприятно се получи в дербито, когато се стигна от 2:0 до 2:2", коментира легендата на "сините"

Аладжов: Левски има шанс за титлата! Хубчев налучка състава, засега се справя

 Легендата на Левски – Стефан Аладжов, сподели мнението си за случващото се на „Герена“.

 
„Лятната селекция приключи, сега трябва да се обиграе съставът. Щеше да се търси защитник, но от клуба не успяха да привлекат никой. Сините нямат и алтернатива при фланговите бранители. Може би, за да се стигне до продажбата на Мариани, са били необходими финанси. Но сега няма адекватен негов заместник. Селекцията не впечатлява. Но дано да тръгне отборът нагоре и тази пауза да е използвана по най-добрия начин. Ще бъде трудно, защото предстои мач срещу Черно море на „Герена“. Моряците са сериозен противник.
 
Петър Хубчев може би напусна националния, защото е нямал достатъчно класни футболисти. Видяхте за какво става въпрос. Нормално е да те победи Англия, но да се играе само с вратаря и топката да се връща назад не става. Това е във връзка, че и на Краси (б.а. – Балъков) ще му бъде много трудно. Може би затова Хубчев напусна. В Левски налучка състава и дано занапред нещата да се подобрят в това отношение. Засега треньорът се справя.
 
Неприятно се получи в дербито, когато се стигна от 2:0 до 2:2. Можеше Левски да вкара и трети гол преди това, а ако имаше още пет минути до края на мача, и ЦСКА имаше шанс да победи. Хубавото за момента е, че червените и Лудогорец губят точки, защото Левски записа поражение от Берое на „Герена“. Сините не бива да падат у дома, ако искат да направят нещо. Програмата горе-долу е добра за Левски. Сините имат реалната възможност да се борят за титлата, но трябва да побеждават преките си конкуренти – ЦСКА и Лудогорец. Не бива с лека ръка при спечелен мач, водейки 2:0, да завършиш наравно“, коментира Аладжов пред "Тема спорт".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки