Иван Вутов: Не е невъзможно Черно море да изненада Левски

„Илиан Илиев трудно ще изненада Петър Хубчев, те са добри момчета“

Иван Вутов: Не е невъзможно Черно море да изненада Левски

Иван Вутов е треньор, който е ставал шампион с Левски, а в състава му са били Петър Хубчев и Илиан Илиев.

Той очаква интересен сблъсък тази вечер на "Герена". И е на мнение, че на варненеца ще му е трудно да си тръгне с трите точки.

"Не може точно да се каже как ще процедират и двамата в двубоя, те са добри момчета. Хубчев и Илиев афишират, че няма да играят затворен футбол. Илиан ще се опита да излезе от кризата, защото в Черно море се забелязва лек спад, докато при Петър Левски е в подем. И двамата, когато бяха треньори на Берое, практикуваха по-дефанзивен футбол, но сега наблюдавам, че излизат от това нещо. При Хубчев в Левски се залага на по-атакуваща тактика. При сините няма как да е по друг начин. Ако искаш да се задържиш по-дълго на поста на "Герена", трябва да практикуваш открит футбол. Сега трябва вече да гледа взаимодействието на отделните линии и звена в отбора. Необходимо е Хубчев да намери човек, който, когато му се открие едно положение, да го реализира. Не виждам такъв футболист в момента в Левски. Но силно се надявам, че сините ще победят", каза Вутов пред "Тема Спорт" и разкри, че не очаква колеблива игра от домакините.

"Да, Черно море надви ЦСКА на "Българска армия", но не всеки път се откриват такива възможности. Моряците или дори Берое, който смятам, че е в по-добра форма от варненци, трябва да използват момент на криза в ЦСКА или Левски, за да победят в София. Но и Илиан, а и Хубчев, са побеждавали сините на "Герена". Не е невъзможно Черно море да изненада Левски, но си мисля, че ще бъде много трудно. Очаквам за Левски да играе Ейолфсон. Да, ще му липсва игрова практика, но физически вече е подготвен. Не мисля, че ще бъде труден мачът на Левски срещу Черно море, за да е голям рискът с включването на исландеца. След такава контузия футболистът обикновено губи малко игрова ориентация, а по-бързо може да навакса физическата подготовка, техниката, ако я имаш, си остава. Сигурността и спокойствието по време на мача се трупат с игрово време".

Официално: Кабаков ще свири Вечното дерби

Вижте всички съдийски назначения за първия плейофен кръг

Левски иска петима да преподпишат, връща ас за дербито

Ел Джемили също ще бъде привикан от ръководството

Костов: Не сме толкова спокойни (ВИДЕО)

Треньорът на Левски говори след 1:0 над Берое

МЪКА! Забравен герой спаси Левски (ВИДЕО)

Фадига носи 1:0 над Берое, Сектор "Б" остана празен

Уелтън блести в Япония, даде асистенция за успех на Гамба

Бразилецът изигра силен мач

Сираков: Главницата към НАП е погасена, няма опасност от фалит

„За първи път от поне 10-15 години Левски няма лихвоносни задължения към НАП“

Левски е подновил интереса си към вратаря на Пирин

Украинският страж може да засили конкуренцията на "Герена"

Левски с най-солена глоба след кръга

"Сините" броят 8000 лева на БФС

Костов води тренировката на Левски

Треньорът с дълга реч пред играчите

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки