Стойне Манолов: Не можем да загубим от пред­стоящия мач с ЦСКА

"Антуи има нужда от постоянство, за да може да се каже, че той притежава класа"

Стойне Манолов: Не можем да загубим от пред­стоящия мач с ЦСКА

Стойне Манолов често може забелязан в ложата на стадион "Българска армия". Особено за народните мачове на ЦСКА. Утре той отново трябва да седне там, но в нова роля - ще подкрепя съперника на „червените", който ще бъде неговият Царско село. Столичният отбор извървя дълъг път, за да се нареди сред най-добрите в efbet Лигата. Ето какво мисли собственикът на клуба за представянето  на отбора, дотук.

- Господин Мано­лов, какво очаквате от предстоящия мач на вашия Цар­ско село срещу ЦСКА?
- В представянето на нашия отбор има амплитуди, не сме постоянни. От друга страна, срещу доб­рите отбори играем добре. Не можем да загубим от пред­стоящия мач с ЦСКА. Единствено можем да спечелим от срещата. Ясно е, че ЦСКА е фаворит. Ако ние успеем да вземем нещо от тази среща, ще бъде голям успех за нас.

- Не е тайна, че сте привърженик на ЦСКА. Харесва ли ви този отбор на „червените"?
- По принцип е така. Вижте, те си имат своите пробле­ми в този момент, това е очевидно. Ние също имаме на­шите си грижи и си ги гледаме. Аз съм сигурен, че ЦСКА ще преодолее мо­ментната криза или този труден момент. Желая им успех в най-скоро бъдеще. Те ще го преодо­леят. Ние си вървим по нашия път, не прескачаме етапите.

- Имате ли пълно дове­рие на треньо­ра Никола Спасов?
- Да, пълно. Пред­ставянето ни е доб­ро. И през миналия сезон бяхме на ви­сота, и сега се представяме на ниво. Ако трябва да бъда честен, спечелихме повече точки, откол­кото сме очаквали. Няма основания да сме недоволни в мо­мента.

- Голяма ли е разликата между отборите във Вто­ра лига и тези в елита?
- Да, определено е голяма. И не вяр­вам, че отбор, който влиза от долната ди­визия, може да е конкурентноспосо­бен, без да привле­че сериозни попъл­нения.

- Нека попитам така - възможно ли е новак в елита да изглежда доб­ре, без да привле­че чужденци?
- Не вярвам, много е трудно без добри чужденци. Виждате, че доброто предста­вяне на Арда в пър­венството се дължи на попълненията от чужбина. При нас ситуацията е подоб­на. Аз съм на мне­ние, че чужденците трябва да бъдат класни и да могат да правят разликата. Щастлив съм от представянето на някои от чужденци­те ни, които вдигат класата ни. Опред­елено бих привлякал още чужденци, ако съм убеден, че това ще помогне на Царско село.

- От началото на сезона вашият хо­ландец Родни Антуи се открои с ня­кои майсторски из­пълнения. Страху­вате ли се, че няма да успеете да го задържите, ако има интерес към него от грандове­те?
- Вижте, Антуи има нужда от постоянство. Само тогава може да се каже, че той притежава класа. Иначе няма смисъл от това да направи един силен мач, за да почива в следва­щите два. Ако Антуи играе постоянно силно, със сигурност бъде тър­сен от много клубове. Но по-важното е, че ще ни е помогнал много с изявите си.

- Неот­давна като клуб бяхте глобени с 5000 лева за съмнител­ни мачове. Тогава заявихте, че ви ми­нава идеята да се откажете от футбо­ла. Преодоляхте ли обидата?
- По принцип бях много огорчен тога­ва. Аз съм първият поддръжник на това нещата да се доказ­ват. Защото иначе съмненията и обви­ненията не се при­емат добре от ни­кой, а какво остава за президентите на клубовете. Но това вече е отминал пе­риод, мисля да го оставим зад нас. Надявам се никога повече да не се пов­тарят такива обви­нения и недоизказани съмнения. За нашия клуб съм убе­ден, че никога по­вече няма да дадем повод Царско село да бъде гледан с подобно око.

Бивш ас на Царско село подписа с новак в португалския елит

Андерсон Кордейро подсили Каза Пия

Бившият страж на Царско село Гуидо Гуериери: Искам да остана в България и да получа шанс да играя!

Той има над 150 мача в групата за Лацио в Серия "А"

Пулиезе от Царско село: Харесва ми българското първенство, искам да остана тук!

Бившият младежки национал на Швейцария е отворен за оферти

ТРАНСФЕРЕН УДАР: Царете взимат минал през Реал (Мадрид)

Халфът сега е собственост на италианския СПАЛ

Царско село взе още един италианец

19-годишният футболист ще играе под наем в българския отбор до края на сезона

Царско село привлече защитник от Серия "С"

Той ще играе при столичани под наем

Ботев размаза децата на Царско село за едно полувреме

"Канарчетата" спечелиха с 5:0

ЦСКА уреди контрола с Царско село

Минути преди началото на проверката "армейците" ще представят отбора си за пролетния полусезон

Царско село отмъква звездата на Септември (Сф)

Втородивизионният тим отказа да да пусне нападател при "царете"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки