Никола Спасов: Въпрос на време е ЦСКА да избухне

„Съперникът премина през катаклизми от началото на първенството", сподели специалистът

Никола Спасов: Въпрос на време е ЦСКА да избухне

 Треньорът на дебютанта в елита Царско село Никола Спасов говори пред „Тема Спорт“ за двубоя с ЦСКА днес. Червените посрещат опонента в 20:00 часа.

 
„ЦСКА е в подем и ще ни бъде трудно. В крайна сметка целта е да направим добър мач и да се представим достойно. Искам да играем както срещу Левски. Мотивацията срещу отбор като ЦСКА винаги я има, но другото опира до възможностите“, каза Спасов.
 
„Дали ще ги озорим ще покаже самият мач. Гледахме им мачовете, анализирали сме ги. ЦСКА има добри изпълнители и перфектен треньор. Само като кажеш Люпко Петрович, и няма какво да допълваш. Въпрос на време е ЦСКА да избухне. Само дано да не е срещу нас (смее се). Ясно е, че на ЦСКА му трябва повече постоянство в изявите“, каза Спасов.
 
„Съперникът премина през катаклизми от началото на първенството. Трудно се прави много силен отбор каквато е целта в ЦСКА. Селекцията вървеше в движение. Но в хода на мачовете ще станат по-силни, това е сигурно“, допълни Спасов.
 
„Коз за нас е, че имаме футболисти като братя Миневи, които са врели и кипели в такива двубои. Но на терена са 11 играчи, не са само те двамата. Ако всеки даде максимума от себе си, можем да се представим добре. Не мога да разчитам само на Антонио Георгиев. Не всички са в добро състояние, тъй като идват след контузии, но сигурният отсъстващ е само един“, каза още Никола Спасов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки