Никой от ЦСКА не е търсил Белчев и Киров

Вижте какво казаха двамата треньори

Никой от ЦСКА не е търсил Белчев и Киров
ЦСКА не се е свързвал със Стамен Белчев u Николай Киров, показа проверка на "Тема спорт". Двамата направиха кратки изказвания дали са получили предложение от клуба, след като Люпко Петрович напусна.
 
Белчев беше канен да се завърне през лятото, но отказа. Той не искаше да работи в тандем с Люпко Петрович. Белчев остана в Арда, а напоследък показва все подобри резултати и реално няма никаква причина и желание да напуска. 
 
"Никой от ЦСКА не ме е търсил", категоричен бе Стамен.
 
Николай Киров пък е без работа, след като през лятото изненадващо беше освободен от Ботев Пд. Той постигна доста добри резултати начело на канарчетата, включително спечели Купата на България, а отборът играеше привлекателно. Киров отказа коментар пред "Тема спорт".
 
„Не коментирам, а тренирам. Всеки ден поддържам тонус с някои от бившите ми съотборници и най-вече помощника ми в Ботев Иван Кочев. Може да ни видите всяка сутрин на Гребната база", лаконичен пък бе Белия пред „Меридиан мач".
 
Още преди няколко месеца Киров е бил обсъждан за треньорския пост в ЦСКА. През пролетта той нанесе два съкрушителни удара на армейците, като ги отстрани на полуфинал за купата, а ги би и с 2:0 за първенство. След шампионатното поражение Любо Пенев напусна.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки