ИЗВЪНРЕДНО: Майкъла с унищожителна критика срещу ръководството на ЦСКА

Бившият футболист на "червените" назова виновниците за проблемите и каза кой може да извади отбора от кризата

ИЗВЪНРЕДНО: Майкъла с унищожителна критика срещу ръководството на ЦСКА
ЦСКА е сбирщина и през този сезон ще се бори за бронзовите медали в efbet Лига. Това заяви за Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.
 
Легендата на "червените" недоумява как някои шефове на "Българска армия" са заявили, че жребият за Купата на България, който отреди за съперник Арда Кърджали, е тежък. "Вече това ни е нивото. Превръщаме се в средняк, такъв ни е манталитетът", коментира Илиев.
 
Той попита каква е ролята на спортния директор Кристиано Джарета и определи спряганият за нов треньор Серсе Козми като "недоразумение". "Не са виновни треньорите за кризата, а ръководството", добави Майкъла.
 
Попитан на въпрос кого от шефовете на ЦСКА визира, той отговори: "Вината е заради колективна безотговорност. Работи се порочно и феновете вече го виждат. Неслучайно са недоволни. За съжаление, това е истината и ми е болно да го кажа", заяви още Илиев.
 
Той назова един човек, който може да помогне за излизане от кризата. "Това е Пламен Марков. Само той е компетентен, но никой не го ползва. Управлението в клуба е виновно за всичко. Там няма лидер, няма лидер и в отбора, защото Николай Бодуров е отлъчен. Сега ни предстои дерби с Витоша Бистрица", завърши Майкъла.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки