В Ямайка признаха: Ивет Лалова е по-красива от нашите

Финалът й - тема №1 на официалната вечеря преди Ференцварош - Лудогорец

В Ямайка признаха: Ивет Лалова е по-красива от нашите
„Ивет Лалова-Колио, която е призната за най-бързата българка, получава и най-високи оценки за красота. Всичко това е гарнирано с елегантна прическа на опашка и невероятен грим. Признаваме, впечатлени сме", пише ямайското издание Jamaicaloop.com в статия за най-големите красавици на световното първенство по лека атлетика в Доха.
 
Друга, която впечатлила с решенията си, е Шели-Ан Фрейзър-Прайс, която смени цвета на косата си в рамките на няколко часа, без обаче да прекалява. Трета с положителна оценка е американката Кендал Елис. 
 
На другия полюс са олимпийската шампионка на 200 метра Илейн Томас, която объркала фатално прическата си. А спринтьорката от Тринидад и Тобаго Камария Дюрант била направо като плашило, но все пак приличала на жена за разлика от много други.
 
Самата Ивет пусна емоционален пост с благодарности във Фейсбук: 
 
„22,77 за седмо място на седмото ми световно първенство (бягайки два пъти в седми коридор). Искам да благодаря на мъжа, който е до мен 24/7 (и повярвайте ми ,това невинаги е лесно) - моя съпруг/физиотерапевт/ треньор, който има и много други роли, Симоне Колио. На проф. Бономи, който винаги вярва в мен дори повече отколкото аз си вярвам. На цялото ми семейство за подкрепата. На партньорите ми за тренировки.
 
Тази година видях пот, кръв, сълзи, скенери показваха контузии в средата на сезона. Оперираха ме спешно през януари, затова благодаря на докторите, които ми помогнаха да се справя с това - Dr Francesco Corsetti и д-р Иванов. Благодаря на Господ, че има толкова много победи и страхотни резултати, за които да съм щастлива през този сезон.
 
Благодаря на моите партньори, на Българската федерация по лека атлетика и на спортното министерство за тяхната подкрепа. На любимците ми от моята академия и на всички вас за хилядите съобщения, постове и сторита. Благодаря на хората, които станаха част от пътуването и част от моя живот и сърцето ми. Доха, беше невероятно. Време е да тръгна по нов път. Пътя към Токио 2020."
 
Финалът на Ивет Лалова в Доха бил засегнат и на официалната вечеря преди мача Ференцварош - Лудогорец от Лига Европа, който завърши триумфално за българския отбор с 3:0 в Будапеща.
 
Домакините намерили специално телевизор, за да се гледа бягането на българката в Доха, призна изпълнителният директор Ангел Петричев. Отборът също проследил бягането от хотела си след тренировката в столицата на Унгария. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки