Попов: България е на първо място, аз съм момче от улицата, не се сърдя и не се правя на интересен

"Националният ми е дал много, помогнал ми е за трансфери, със сигурност ще играя в Русия на високо ниво още 5 години", обяви Попето

Попов: България е на първо място, аз съм момче от улицата, не се сърдя и не се правя на интересен

 Капитанът на България Ивелин Попов обяви, че не се сърди на селекционера Красимир Балъков за смяната си в днешния мач срещу Черна гора. Халфът е категоричен, че България е над всичко, а той е момче от улицата, не се сърди на никого и се закани да играе поне още 5 години на високо ниво в Русия.

 
 
 
 
“Първите два мача - два хикса. След това поредица от четири загуби. Тази точка е малко, но е позитивна, особено след игрите в предишните мачове. През първото полувреме превъзхождахме противника. В началото на второто те имаха надмощие, а след това пак си върнахме превеса.
 
Надявам се трите дни до мача с Англия да сме по-уверени и с по-голямо самочувствие. Надявам се българската агитка да ни подкрепи. Като домакини играем по-различно”, каза Попов по повод днешното нулево равенство на нашите в Черна гора.
 
След това капитанът на трикольорите коментира смяната си в този мач и евентуалното му оставане на пейката срещу Англия по следния начин:
 
“Никой не е по-голям от колектива. България е на първо място. Аз съм момче от улицата, не се сърдя и не се правя на интересен. Националният отбор ми е дал много, винаги ще идвам. Когато решат да не ме викат, няма да се сърдя.
 
Националният ми е дал много, помогнал ми е за трансфери, със сигурност ще играя в Русия на високо ниво още 5 години. Отборът ми върви уникално. Надявам се, че ще продължи да върви така - ценен съм, вярват ми. Не съм централен нападател, за да вкарвам по три гола. В националния винаги съм играл за отбора, на всички позиции съм играл.
 
Дори да не ме викат още ноември, няма проблем.
 
Никога не съм се месил на треньорите. Където ме пуснат и колкото ме пуснат - играя. При мен няма детски работи - когато не ме пуснат, да се хвана за крака и да не играя.
 
Днес всички се раздадоха. Поздравления за момчетата. След мачовете, които паднахме и всички ни се смяха, тази точка е позитивна”, завърши Ивелин Попов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки