Чорбаджийски: Не съм дошъл да се доказвам, а да помогна

"Много неща явно не се получиха в Румъния", заяви защитникът

Чорбаджийски: Не съм дошъл да се доказвам, а да помогна

 Бранителят на ЦСКА Божидар Чорбаджийски се надява да помогне на тима през втория дял на сезона. Защитникът замина с тима за Турция, където “червените” ще изкарат едната част от зимната си подготовка.

 
 
"Радвам се, че съм тук. Готов съм да помогна, ако имат нужда от мен. Много неща явно не се получиха в Румъния. Тези хора, които трябва да знаят - знаят защо не се получи. Със сигурност беше хубав опит. Видях, че мога да се справя в чужбина. Онзи ден дойдох, колективът е същият. Познавам всички и се надявам да бъда полезен на тези, които идват сега.  С оглед на жребия, който имаме, се надяваме да стигнем до полуфинала за Купата. Надявам се да вземем това, което половин България иска. Един хубав резултат срещу Левски може да повлияе за напредване в класирането. За всеки един футболист е привилегия да бъде в националния отбор. Надявам се да бъда във форма през месец март и да сбъднем една мечта".
 
 
"Дал съм доста на ЦСКА за три години. Не съм дошъл да се доказвам, а да помогна. Надявам се да се сработим добре. Бодуров беше лидер и говореше много. Мога да му пожелая успех. Ще видим доколко ще липсва на отбора. Има много време до февруари месец. Спокоен съм за бъдещето си. Живот и здраве ще видим през лятото".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки