В ТУРЦИЯ: ЦСКА 1948 помете Арда в контрола

Вижте подробности

В ТУРЦИЯ: ЦСКА 1948 помете Арда в контрола

Втородивизионният ЦСКА 1948 разби с 3:0 елитния Арда в контрола играна в Турция. Това е втори успех за „армейците“, които преди това записаха и изразителното 4:0 над дубъла на Зенит.

За тима от Кърджали пък днешната контрола бе трета и общо втора загуба. Преди днешния спаринг футболистите на Стамен Белчев отстъпиха с 0:4 на ФК Прищина. Арда записа по време на подготвителния си лагер и успех с 3:2 над Динамо Тбилиси.

Двубоят е наблюдаван от националния селекционер Георги Дерменджиев, наставникът на Локомотив (Пд) Бруно Акрапович и спортният директор на "смърфовете" Георги Иванов - Гонзо.

В 7-ата минута опасна контраатака на Арда можеше да завърши с гол, но Спас Делев направи сериозен пропуск на празна врата след подаване на Александър Георгиев.

В 9-ата минута Андон Гущеров откри резултата след подаване на Сашо Александров. Голмайсторът на “червените” се възползва от прекрасно подаване на Алвеша зад гърба на защитата и без да се поколебае, прати топката във вратата. В следващите минути футболистите на Стамен Белчев бяха по-активни но не успяваха да се възползват от своето преимущество.

В 35-ата минута Иван Коконов напусна терена заради травма. Мястото му в игра зае Румен Руменов. Три минути по-късно удар на Румян Ховсепян срещна тялото на защитник в червено. В 50-ата минута Наумов се намеси блестящо при удар с глава на Ради Василев. Младият страж успя да опази мрежата си суха с една ръка. ЦСКА 1948 отговори с опасен шут на Денислав Алексанров, който Иван Караджов успя да парира. В 55-ата минута удар на Дани Младенов бе блокиран от защитник на Арда на голлинията.

В 63-ата минута Светослав Ковачев не успя да достигне топката при разбъркване в наказателното поле. Само 60-секунди по-късно ЦСКА 1948 стигна до нов гол, дело на Даниел Младенов. Новото попълнение засече добро центриране от Денислав Александров, а комбинацията между двамата напомни на едно от попаденията на "червените" в мача с дубъла на Зенит. В 72-ата минута Андон Гущеров направи резултата класически. Центриране в наказателното поле бе отклонено с глава от Борис Тютюков, а Гущеров бе оставен напълно свободен от защитата на Арда и не сбърка от два метра до голлинията, оформяйки крайния резултат.

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Левски на печалба, вижте финансовия отчет на „сините“

Ето какво пишат от „Герена“

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Официално: Ботев (Пд) иска международен съдия за реванша с ЦСКА

Вижте отовреното писмо на "жълто-черните" до БФС

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

Бойко Борисов и Витоша на полуфинал

"Тигрите" разбиха ФК Кюстендил с 3:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки