Шеф в ЦСКА 1948: Отказахме две оферти за наши футболисти

"Първото място ни приляга, в елита ще имаме сериозни цели"

Шеф в ЦСКА 1948: Отказахме две оферти за наши футболисти

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов говори за целите на тима преди старта на втория полусезон във Втора лига.

 
„Направихме добра подготовка. Още в края на декември окомплектовахме отбора. Това помогна на треньора да проведе подготовката в пълен екип. Целите пред нас са да играем много атрактивен футбол, да създадем продукт, който да радва хората, да ги накара да идват на стадиона, да подкрепят тима или да го гледат по телевизията. Българският футбол трябва да мисли към това, а след това ще дойдат и резултатите“, обясни той.
 
„Предвид селекцията, която направихме и отбора, който имаме, първото място ни приляга. Ако постигнем атрактивната игра и целите си, ще завършим на първото място в края на сезона и през следващия сезон ще се състезаваме на най-високото ниво efbet лига. Всичко е насочено към постигането на тази цел. Съвсем скоро ще обявим, че през новата година ще имаме различна визия от тази, която е до момента. Ще ви информирам, когато нещата вече са ясни“, каза Гьонов.
 
Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 говори и за евентуални повиквателни на футболисти от тима в националния отбор:
 
„Относно националния отбор, считам, че сме атрактивен отбор за различните гарнитури на България. Нашият отбор е изграден единствено и само от българи. Опитваме се да създадем добри условия на най-добрите футболисти в България и те да дойдат, за да защитават цветовете на ЦСКА 1948. Дани Младенов е показателен пример в тази насока. Преди няколко месеца игра на „Уембли“, а сега е при нас“, добави силният човек при „червените“.
 
„Само г-н Дерменджиев може да каже дали ще повика някой наш играч. Радвам се, че дойде да наблюдава нашите проверки. Само да ви кажа, вратарят на ЦСКА 1948 Дани Наумов е капитан на младежкия национален отбор. Получихме повиквателна и за Александър Георгиев, който изкара подготовката с мъжкия тим. Треньорът Йордан Юруков ще разчита на него. За всеки един футболист на ЦСКА 1948 ще бъде чест да бъде повикан и ние като ръководство ще сме горди от това“, каза Гьонов.
 
„Надяваме се, че ще успеем да постигнем целите си и да сме в елита догодина. Това означава, че ще сме извървели нашия път, от най-ниското до най-високото ниво. Когато влезем в елита ще имаме сериозни цели. Сигурен съм, че това ще се случи и ще се опитаме да променим визията на клуба, за да бъде по-интересна за всички зрители“ добави още той.
 
„В момента играем на стадион „Васил Левски“, който според мен е най-доброто съоръжение в София и не мисля, че трябва да променим нещо. Надявам се да постигнем споразумение с Национална спортна база. Спазваме всички техни изисквани и дано отново да сме там.
 
Добре знаете, че нямаме собственик, така използваното напоследък „бащица“. Имаме подписани спонсорски договори, които ни дават сигурност. Надявам се да предоговорим условията с тях на завишени стойности. Ще предоставим по-голяма реклама по този начин, защото efbet лига е по-гледана от останалите нива на българския футбол. Дори да не се променят условията, ще имаме възможност да имаме силен отбор. Убеден съм в това“, каза още Гьонов.
 
„За последния зимен период получихме две оферти за наши футболисти и отделно запитвания за още двама. Не удовлетвориха нашите изисквания, защото футболистите ни заслужават повече“, каза още той.
 
„Няма начин, ако получим добро предложение за наш футболист да не се разделим, но трябва да е добро, както за нас, така и за играча. Ще дам пример с Мартин Тошев, който изкара подготовка с нас миналата година и изигра две контроли, и на базата на тях, получихме предложение, което удовлетвори и двете страни. При това положение няма как да спрем даден футболист“, заяви Гьонов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки