Николета с пожелание за рождения ден на Божинов

Валери си върна от хакерите профила си в инстаграм

Николета с пожелание за рождения ден на Божинов

“Едно от най-правилните неща, които съм правила е, че точно теб избрах за баща на нашата дъщеря! Бъди здрав и не спирай да надскачаш възможностите си! Happy Birthday.”

Така плеймейтката Николета Лозанова честити рождения ден на Валери Божинов вчера.

Двойката бе женена и има дъщеря - Никол, но въпреки че бракът им се разтрогна, а Лозанова сега е с колегата на Божинов - Ники Михайлов, са запазили топлите си отношения, пише „24 часа“. 

Междувременно, в навечерието на 34-ия си рожден ден и непосредствено след реализирания пореден трансфер в Италия Валери Божинов си направи подарък, свързан и с живота му в социалните медии. Футболистът успя да си върне хакнатия профил в инстаграм. В края на октомври 2019 г. хакери пробиха защитата на нападателя в инстаграм и превзеха следвания от над 60 хиляди души профил.

Последваните хора от самия Валери бяха изтрити, заедно с всички негови снимки до онзи момент. А често започнаха да се появяват подигравателни предавания на живо на младежи от Арабския свят и странни публикации, които явно бяха част от кампанията на хакерите да накарат Божинов да плати “откуп” за профила си. Веднага бе сигнализирано за хакнатия профил, като доклад направи и вече бившата приятелка на Валери Биляна Дол.

На 14 февруари 2020 г. Валери Божинов се завърна в инстаграм, а профилът му valeribojinov86 вече е с близо 94 хиляди последователи. Доста от новите са от Арабския свят и дори заляха Божинов с коментари след първата му реална публикация след връщането на профила. А тя бе с три снимки на Божинов от представянето му като нов футболист на “Пескара”. “Щастлив съм да започна тази нова глава от професионалния си живот и се радвам, че възстанових профила си в инстаграм”, написа Валери Божинов.

Един от първите, които го приветстваха с “добре дошъл отново”, беше Ники Михайлов. А след това заваляха и поздравления за рождения ден (15 февруари) на вече популярния и в Арабския свят футболист, без дори да е играл там.

ЦСКА отбеляза Деня на Земята

„Благодарим на всички, които се включиха в нашата кампания и върнаха дрехи за рециклиране“

Райс защити половинката си, тя изтри всичко от мрежата

„Жена ми е любовта на моя живот и за мен няма начин тя да стане по-добра"

Каранга на парти преди Арда – ЦСКА

Вижте подробности

Григор преодоля страховете си и изкара книжка за яки мотори

Вижте подробности

Авто-мото изложбата "Ние сме България" се провежда този уикенд край Варна (СНИМКИ)

Събитието представлява вълнуващо изложение на автомобили, брандирани със символите и цветовете на България

Божинов облича екипа на Етър

Бившият нападател ще бъде част от празника на "болярите"

Капитанът на Лудогорец чете на деца

Инициативата се проведе в НУ “Васил Левски” в град Лозница

Джокович към Григор: У нас говорим за теб

Сърбинът забранил на сина си да носи гривни като на българина

Футболният отбор на Народното събрание с контрола във Враца

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки