Робъртсън: Празнуват все едно са ни елиминирали

Бранителят на Ливърпул коментира доброто настроение в Атлетико след победата им в Мадрид

Робъртсън: Празнуват все едно са ни елиминирали

Левият бек на Ливърпул Анди Робъртсън сподели, че все още нищо не е решено в осминафиналния сблъсък на Шампионската лига между Атлетико Мадрид и Ливърпул, въпреки че "дюшекчиите" са празнували бурно след мача.

Мадридският гранд взе крехък, но скъпоценен аванс, печелейки с 1:0 пред своите фенове на "Уанда Метрополитано". Саул Нигес вкара решителният гол още в 4-та минута, като до края играчите на Чоло Симеоне показаха великолепни нива на концентрация, за да удържат аванса.

Робъртсън не остана особено доволен от преиграването на "червено-белите" при единоборства и сподели, че все още нищо не е решено при наличен реванш на "Анфийлд".

"Голът от корнер им даде възможно най-добрият старт на мача, след което и феновете се вдигнаха на крака, а и самите играчи започнаха да преиграват в определени ситуации и да ни влизат под кожите", започна шотландецът.

"Играхме не лош мач, знаеки, че можем и далеч по-добре. Имаме втори мач, за да поставим всичко на място".

"Те празнуваха все едно са ни елиминирали след срещата тази вечер. Все още имат да идват на "Анфийлд" и ние знаем, че нашите привърженици ще са с нас, за да ни подкрепят", завърши крайният бранител. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки