ИЗНЕНАДА! Борбен Етър, гредите и малшансът спряха Лудогорец (ВИДЕО+СНИМКИ)

Асистент съдия отмени кристално чист гол на шампионите с измислена засада

ИЗНЕНАДА! Борбен Етър, гредите и малшансът спряха Лудогорец (ВИДЕО+СНИМКИ)
Лудогорец стъпи накриво при гостуването си на Етър от 22-ия кръг на efbet Лига. Шампионите стигнаха само до 1:1 на "Ивайло". Капитанът на "виолетовите" Иван Стоянов наказа бившите си съотборници, а  Марселиньо изравни.  Шампионите удариха четири греди, а аситент съдия им отмени кристално чист гол с измислена засада.
 
Въпреки равенството, тимът на Павел Върба има солиден аванс на върха в класирането. Лудогорец води със седем точки пред Левски и Локомотив Пд и с девет пред ЦСКА. Етър пък е пък е на десета позиция с 20 т.
 
Лудогорец пропусна да поведе в четвъртата минута. Тогава Марселиньо стреля от пряк свободен удар, но Анатоли Господинов докосна топката и тя се отби в гредата. Малко след това акробатично изпълнение на Якуб Швиерчок разтресе рамката на вратата на Етър. В десетата минута Вандерсон стреля от фаул и след намесата на Господинов топката за трети път се отби от гредата.
 
 
В 21-ата минута шут на Швиерчок от границата на малкото наказателно беше отразен от вратаря. Десет след попадение на гостите бе неправилно отменено. Каули бе изведен зад защитата на Етър и с мощен шут прати топката във вратата. Страничният съдия обаче вдигна флага за засада. Повторенията показаха, че бразилецът е бил в напълно редовна позиция.
 
Домакините изненадващо поведоха в 48-ата минута.  Иван Стоянов надбяга Светослав Дяков и видя, че Пламен Илиев е излязъл неразчетено. Последва майсторски удар от около 30 метра, който прехвърли вратаря и спря в мрежата за 1:0!
 
 
Лудогорец реагира на мига и 120 секунди по-късно Марселиньо възстанови равенството. След изпълнение на корнер, Драгош Григоре засече, но гредата спаси Етър. При добавката обаче опитният бразилец не сбърка за 1:1!
 
В 52-ата минута Швиерчок стреля по диагонала, топката обаче профуча встрани от вратата. Пет по-късно Вандерсон шутира от воле, но в аут. В последната минута от редовното време Антон Недялков подаде за Вандерсон, но той се подхлъзна и не уцели добре топката. Тя отиде в Марселиньо, който вложи сила и Скерлев я спря с тялото си.
 
 
В добавеното Марселиньо можеше да отбележи, след като получи топката на втора греда, но бе по-високо от нужното и халфът не намери вратата. 


СЪСТАВИ:

Етър: 13. Господинов, 70. Станев, 23. Дюлгеров, 31. Станоев, 14. Скерлев, 11. Огнянов, 20. Пехливанов, 22. Колев, 73. Стоянов, 8. Лагоа, 7. Ангелов

Лудогорец: 23. Илиев, 3. Недялков, 5. Терзиев, 21. Григоре, 22. Икоко, 25. Баджи, 18. Дяков, 88. Вандерсон, 95. Каули, 84. Марселиньо, 10. Швиерчок

Балъков: Етър е майката и бащата на моята кариера

Легендата на българския футбол се надява мача в чест на 100-годишнината на "болярите" да стане празник на града

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Официално: Столична община поиска „Герена“

Вижте подробности

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки