Херо: С този съдия трябва да си 10 класи над ЦСКА, за да спечелиш

"Само четири-пет клуба не си поръчват рефери и ние сме един от тях"

Херо: С този съдия трябва да си 10 класи над ЦСКА, за да спечелиш

Треньорът на Берое - Димитър Димитров, беше изключително изнервен след загубата с 0:2 от ЦСКА разкритикува остро съдията на срещата Ивайло Стоянов. 

 
"Смятам, че не заслужавахме да загубим на фона на показаното и на чистите положения, които създавахме. С този съдия трябва да си 10 класи над ЦСКА, че да спечелиш.  Нямахме никакъв шанс. Визирам началото на второто полувреме и двете стопроцентови положения. Да не говорим за първата част. И този отменен гол, който само главният съдия знае за защо го отмени", започна Херо.
 
"Цяла седмица ние знаехме кой ще е съдия и бяхме убедени какво ще направи. Хората ни пожелаваха успех и ни казаха "Бог да ви прости с тоя съдия!". Вижте критерия му какъв беше. В идентични ситуации се даваха картони за нас, но за тях не. Не искам да коментирам повече", продължи разпалено треньорът на Берое.
 
"Когато играеш по-добре и не успяваш да вкараш, нормално е да паднеш психически. Виждайки и съдията как свири, нормално е тези хора да се пречупят. 
 
"Вижте какво, има само 4-5 отбора, които не си назначават съдии, всички останали го правят. Един от тези, които не могат да го правят, е Берое. Направете си изводите кой, къде свири и по колко пъти. Не искам да създавам проблеми на Берое, иначе бих казал всичко. толкова години съм във футбола, знам кой с какво е свързан.
 
"Вместо да коментираме футбола, ние трябва да коментираме един човек, за който всеки знае защо е дошъл днес тук", завърши Димитър Димитров.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки