Цецо Соколов: В Русия всичко е спокойно, Нгапет ми каза, че е добре

"Днес за първи път видях едни младежи, които бяха с маски. Дори не се говори за коронавирус тук"

Цецо Соколов: В Русия всичко е спокойно, Нгапет ми каза, че е добре

Българският волейболен национал Цветан Соколов разкри пред Дарик, че животът в Русия продължава без паника и страх от епидемията от коронавирус. Той сподели още, че се е чул със съотборника си от Зенит (Казан) Ървин Нгапет, който бе диагностициран с COVID-19. Французинът му е споделил, че чувства добре. Самият Соколов, както и целият отбор не са имали контакт със заразения волейболист.

 
"Да, в сравнение с останалия свят нещата в Русия са много по-спокойни. Тук в Казан дори мога да кажа, че не се усеща паника и страх от епидемията. Работим спокойно, ходим си на тренировки, дори по улиците няма хора с маски. Днес за първи път видях едни младежи, които бяха с маски. Дори и не се говори за коронавирус тук".
 
„Колкото съм спокоен, толкова и не съм. Видях какво се случва в България, постоянно чета и гледам новини. Радвам се, че доста добри мерки се взимат у нас и много бързо се случва всичко. Дай Боже наистина да овладеем положението и да няма големи щети“, каза Цецо Соколов.
 
"Вчера и аз прочетох, че Ървин Нгапет е с положителна проба за коронавирус. Не, нямал съм контакт с него от последния мач от сезона, който изиграхме в Сургут. След него имахме три почивни дни, а той веднага след мача си хвана самолета и се прибра във Франция. След това не сме се виждали, но това, което знам е, че той беше поставен под карантина, защото идва от държава, която е с епидемия. Никой от отбора не е имал досег с него. Първата проба, която е дал е била отрицателна. Друго не знам и не мога да коментирам". 
 
"Това, което вие знаете го знам и аз от медиите. Той ми каза, че се прибира през нощта, почувствал се е зле и е бил приет в болница. Аз се чух с него, той ми каза, че се чувства много добре. Имал е два дни температура и това е всичко. Дори и вчера разговарях с него – каза ми:  „Чувствам се много добре, нямам никакви оплаквания и искам вече да се прибирам“, сподели още диагоналът.
Жените на България до 18 г. поемат към Гърция

Тимът на Антонина Зетова във Втора група

Волейболистките на Левски взеха бронзовите медали

„Сините“ спечелиха малкия финал със Славия

Марица е на победа от 10-а поредна титла

„Жълто-сините“ с втори пореден успех срещу ЦСКА

Марица се точи за 10-а поредна титла

Пловдивчанки срещат ЦСКА на финала

ЦСКА води с 12:5 срещу Левски във финалите

Преди финалния плейоф за титлата

Тони Зетова: Искам да се борим със силните

Положително беше желанието за игра на всички момичета, обяви селекционерът

Легендарен разпределител спря с волейбола

Надявам се бъдещето да ми е свързано с Нефтохимик, каза Иван Станев

България се класира за финалите на Евро 2024 по волейбол за жени до 18 години

Oтлично представяне на нашите момичета

Левски е на финал в родното първенство по волейбол след 10 години пауза

"Сините" елиминираха шамиона Нефтохимик

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки