Фенове на Левски алармираха за застой в паричния поток през последните дни

"Сините" се нуждаят от средства, за да платят вноската към НАП за месец май

Фенове на Левски алармираха за застой в паричния поток през последните дни

Феновете на Левски, които следят паричния поток към дарителските сметки, алармираха за сериозен застой в последните дни.

Припомняме, че "сините" се нуждаят от средства, за да платят вноската към НАП за месец май в размер на 143 000 лева. До този момент феновете успяха да съберат парите за март и април, но прекратяването на сезона удари сериозно по инициативите.

"От 17 март до неделя, 22 март, са пратени 300 СМС-а, което е нищо в сравнение с предишните дни, но е нормално. Все пак в тези дни на всички ни е трудно. Въпреки това прави впечатление, че даренията продължават. Трябва да отчетем също, че от чужбина идват по около 100 лева на ден", заяви Даниел Стрезов от "Тръст Синя България" пред "Меридиан Мач".

"Клубът има ангажимент към държавата да изплаща около 143 000 лева всеки месец. Продължаваме да събираме средства за месец май. Искаме да спазваме всички правила. Смятаме, че инерцията няма как да спадне, защото феновете на Левски се вълнуват живо от съдбата на клуба. Концентрирали сме се върху настоящето. На този етап можем да ги призовем да закупуват артикули на Левски от нашия онлайн магазин", каза в същото време и тикет мениджъра на Левски Милен Желев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки