ИЗВЪНРЕДНО: Масово тестват играчи на Левски за COVID-19

Вижте подробности

ИЗВЪНРЕДНО: Масово тестват играчи на Левски за COVID-19

Футболистите на Левски са били масово тествани за коронавирус, информира БЛИЦ, позовавайки се на свои източници от медицинско заведение в София. 

 
Опасната зараза, която върлува в цял свят, доведе до спирането на болшинството от първенствата, включително и на това в България. Вчера играчите на Левски са се изредили един по един при медицинските лица, които посетили на "Герена" в петъчния ден. 
 
На футболистите на Петър Хубчев били направени тестове за коронавирус, включително и за aнтитела, чрез който се установява дали са преболедували COVID-19. Часове по-късно лекарите обявили резултатите, които били негативни. Това успокоило всички на "Герена", най-вече играчите, които първоначално изпаднали в шок, когато им сервирали новината, че ще ги тестват за COVID-19, но след излизането на резултатите се успокоили.
 
Както е известно преди две седмици един от футболистите на Левски - Найджъл Робърта, беше тестван за COVID-19, след като имаше симптоми. Голмайсторът на "сините" беше във ВМА, където беше установене, че той не е болен. Резултатите му бяха отрицателни, както и тези, на които левскарите са се подложили вчера. 
 
За момента няма официална информация от "Герена" по случая.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки