Браво! Фенклубът на Локо Пд събра над 10 хиляди лева в борбата срещу COVID-19

Инициативата на "черно-белите" фенове цели да подкрепи Клиниката по инфекциозни болести към УМБАЛ “Свети Георги" ЕАД

Браво! Фенклубът на Локо Пд събра над 10 хиляди лева в борбата срещу COVID-19

Над 6000 евро (12 хиляди лева) вече са събрани от благотворителната кампания на фенклуба на Локомотив Пловдив "pLOVEdiv срещу СOVID-19", съобщава Plovdiv24. Инициативата на "черно-белите" фенове цели да подкрепи Клиниката по инфекциозни болести към УМБАЛ “Свети Георги" ЕАД, Пловдив в битката срещу коронавируса. Тя поема основния поток от заразени в областта.

Ето какво информираха от фенклуба при започването на кампанията:


"УМБАЛ “Свети Георги" ЕАД, Пловдив е най-голямата самостоятелна болнична институция в България. В съчетание със стратегическото си географско разположение, болницата е център на здравни грижи не само за Южна България, а е и от национално значение.

Ето защо от Клубът на привържениците на Локомотив Пловдив решихме да протегнем ръка и да се свържем с болницата, за да разберем какви са належащите нужди и какво реално може да бъде закупено в момента, предвид дефицита в световен мащаб на много от необходимите консумативи и апаратура.

Застанете до нас и заедно имаме реалната възможност да осигурим: оборудване, реанимационни легла и консумативи (видеоларингоскоп, бактерицидни лампи, професионални небулизатори и др.). Болницата има неотложна нужда от тях!

Днес медицинските работници са на фронтовата линия в тази битка и се борят самоотвержено за нашето утре! Нека ги подкрепим! Вашата помощ за Клиниката по инфекциозни болести на УМБАЛ "Свети Георги“, Пловдив, е безценна инвестиция в бъдещето на всички нас и на нашите деца.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки