Халф на Славия: Ще е чудесно да асистирам на Джейми Варди!

Вижте какво каза Филип Кръстев за евентуален трансфер в Лестър

Халф на Славия: Ще е чудесно да асистирам на Джейми Варди!

Талантът на Славия Филип Кръстев не скри, че е поласкан от интереса към него от страна на английския Лестър.

Припомняме, че преди няколко дни британският вестник „Дейли Мейл“ обяви, че „лисиците“ са готови да платят 4,5 млн. паунда или около 10 000 000 лева за халфа, който блести с екипа на „белите“ от началото на сезона.

Ако тази сделка стане факт, 18-годишният талант ще се превърне в най-скъпият БГ футболист, който е бил продаван от роден клуб. На този етап рекордът е на Георги Иванов – Гонзо, който премина от Левски във френския Рен за 4,1 млн. евро. през 2002 г.

„Нямам никаква официална информация за интереса на Лестър. Видях, че е излязла статия в „Дейли Мейл“ за това нещо. Ласкае ме, че Лестър може да има интерес към мен, разбира се. Не мога да кажа дали упоменатата сума от 4 500 000 паунда отговаря на качествата ми. Има си хора, които преценяват тези работи. Ще бъде уникално обаче, ако наистина бъда продаден от Славия за такава сума и стана най-скъпият роден играч, излязъл от България. Много наши легенди са били продавани за по-малко пари. Тогава във футбола не са се давали толкова колосални суми. Наистина ще бъде страхотно, ако този трансфер се осъществи, но засега няма нищо официално“, коментира пред „Меридиан Мач“ Филип Кръстев.

„Гледам най-вече английското първенство, защото е най-интересно. Следя какво се случва в големите отбори в Англия. Какви футболисти играят там. Ще е чудесно един ден да асистирам на Джейми Варди“, добави талантът на Славия.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки