Степан Хиндлиян пред Novsport: Случващото се днес е гавра с най-голямата емблема на българския спорт!

„Левски в момента се намира в най-трудния си период за 106 години съществуване“

Степан Хиндлиян пред Novsport: Случващото се днес е гавра с най-голямата емблема на българския спорт!

Шефът на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян се съгласи да отговори на въпросите на Novsport.com за събитията от деня.

- Г-н Хиндлиян, как оценявате всичко, което се случва от началото на деня с акциите на Левски?

- Това днес е гавра с клуба! Гавра с най-голямата емблема на българския спорт и гавра с любовта на милионите привърженици на нашия клуб. Левски в момента се намира в най-трудния си период за всичките 106 години съществуване и за съжаление се превръща в разменна монета.

- Какъв, според вас, е изходът от тази ситуация за спасението на Левски?
- Изходът е единствено и само акциите да бъдат джиросани на клуба. Да се проведе Общо събрание и останалите акционери да изберат Управителни органи или да направят промени в сегашните. Да започнат работа можещи и знаещи хора, за да се отворят процесите и те да търсят начини за финансиране на клуба оттук нататък. 

- Каква е вашата прогноза за развитието на събитията?
- Като слушам тълкованията на юристите тази унизителна история може да продължи дълго време. А Левски в момента няма никакво време. Затова тръст „Синя България“, като отговорна организация, излезе с позиция, която напълно съвпада с тази на Националния клуб на привържениците. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки