ИЗВЪНРЕДНО: Още един чужденец напуска ЦСКА

Вижте подробности

ИЗВЪНРЕДНО: Още един чужденец напуска ЦСКА

Още един чужденец може да напусне ЦСКА! След като клубът вече се раздели по взаимно съгласие с Раул Албентоса, Върнан Анита, Денис Давидов и Вив Соломон-Отабор, ръководството е предложило и на Греъм Кери да прекрати договора си по взаимно съгласие, пише „Меридиан мач“.

 
Разликата при ирландеца обаче е, че той вероятно ще си тръгне след края на сезона.
 
През миналото лято Кери подписа за 2 години с клуба и има договор за още един сезон, но заради финансовата крила „червените“ искат да се разделят с още един от скъпоплатените легионери о този начин те ще облекчат максимално бюджета. Кери ще доиграе оставащите мачове за първенството и в турнира за Купата на България, след което ще може да си намери нов отбор като свободен агент.
 
Греъм Кери започна сезона като титуляр, но постепенно загуби мястото си и преди прекъсването на първенството обикновено седеше на пейката. Ирландецът обаче направи много силен мач срещу Берое, когато донесе успеха на тима си с 2 гола.
 
Известно е, че по-рано през сезона ЦСКА се раздели още с Диего Фабрини и Тони Уот, както и успя да продаде Жанио Бикел във Ванкувър.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки