НОВ СКАНДАЛ! Андреа пак напусна Кобрата и го съсипа с шокиращи разкрития

Вижте какво разкри певицата

НОВ СКАНДАЛ! Андреа пак напусна Кобрата и го съсипа с шокиращи разкрития

Певицата Андреа използва профила си в „Инстаграм“, за да оповести публично за поредната си раздяла с Кубрат Пулев. В публикацията тя разказва за предателство, изневери и лъжи.

Блондинката пусна снимка на своя прегръдка с Кобрата и към нея добави дълъг текст, в който споделя, че се взима уроци от продължилата 13 години връзка с боксьора.

ЕТО И ПУБЛИКАЦИЯТА НА АНДРЕА:

След 13-годишна връзка може би е „нормално” да изневериш на човека до себе си, да го предадеш, да не устоиш на животинските си нагони... Това вероятно е различната ценностна система и морал между хората! Лично за себе си бих споделила, че никога не бих го направила, бих прекратила директно и категорично отношенията си с мъжа до мен! Явно поведението ми и принципите ми са „по-мъжки” от доста „смели” мъже! В моя случай, за съжаление, аз се подведох, че познавам добре половинката си, но се оказа, че само аз в малка България, не съм знаела, че „бъдещият ми съпруг” си има сериозни гаджета. Знам, че адски много жени са минали през това, което тепърва ще преминавам аз и със сигурност не се оплаквам! Аз също съм щастлива, млада, свободна жена! Виждам позитивите и уроците от ситуацията ми, извличам нейните ползи!

Единственото нещо, което за мен ще остане невероятно е как човекът, до когото си бил 13 години, подкрепял си го в неговото начало, докато ти самият си бил на върха, стига до своя пиков момент в кариерата си и злепоставя името ми пред близки, познати и непознати хора! Да оправдаваш себе си с лъжи от рода на „Тя е болна”, „Тя ще се самоубие”, „Тя е съсипана”, „Тя е луда”, Тя е на тежки лекарства”....., а всъщност да молиш жената до себе си „,Моля те, роди ми дете”, „Бъди моя съпруга, стига с тази кариера“... Не бих казала, че съм глупаво момиче. Явно вярвах в добротата или поне, че все още има качествени и лоялни хора, но се оказа, че добре са се подготвили с годините за политическа кариера с лавиране, манипулиране, обещания и лъжи! Успех“

Кобрата: Ще направим боксов спектакъл

Кубрат е в най-добрата си форма, каза треньорът Ули Вегнер

Съперникът на Тервел се закани да го бие

Чакани здрав сблъсък, каза по-малкият брат Пулев

Кубрат Пулев все пак ще се бие за световната титла!

Вижте кога

Олимпийска медалистка от Иран ще се бие за България в Париж

Вижте коя е тя

Багата се завръща в ММА, влиза в битка за 1 млн. долара

В Сан Антонио ще се бие и Дакота Дичева

Тервел уверен: В добра форма съм

Всеки един от нас пише някаква история, призна боксьорът

Кобрата: Правя и невъзможното мачът с Чар да е у нас

Искахме да представим и България по най-хубавия начин, обяви боксьорът

Хавиер Ибанес ще боксира за титлата в Нощта на шампионите на ИБА

Българският национал ще се изправи срещу местната звезда Хосе Килес в „Мадрид Арена“

Пълен комплект медали от ЕК за Надие Жаафар

След сребро на турнира по джудо за кадетки в Словакия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки