Емил Велев: Заставам зад Наско Сираков, той трябва да получи акциите на Левски

"Основната задача е да се съберат пари, за да не изпадне клуба в аматьорския футбол"

Емил Велев: Заставам зад Наско Сираков, той трябва да получи акциите на Левски

"Заставам зад Наско Сираков, той трябва да получи акциите на Левски". Това заяви пред "БНТ" бившият треньор на „сините“ Емил Велев, който сподели, че не е запознат с плана за спасяване на клуба.

Припомняме, че вчера стана ясно, че легенди на столичния гранд са изпратили писмо до премиера Бойко Борисов, чрез което го уведомяват за плана си за спасение на клуба от фалит, а именно – Левски да взима кредит от 100 000 милиона лава, който да бъде изплащан в следващите 20 години с две години гратисен период.

„Основната задача е да се съберат пари, за да не изпадне клуба в аматьорския футбол. Това, с което може да помогнем, е да агитираме левскарската общност и всички, които милеят за Левски, да ги подкрепят в тези трудни времена“, призова той. Кокала призна, че „сините“ са имали грешна политика в последните години, купувайки скъпи играчи, които след тръгването си оставяли огромни дългове на клуба.

„Непрекъснато се купуваха скъпи футболисти, които незнайно откъде идваха и като си тръгваха, оставаха огромни дългове, които Левски трябва да плаща“. Велев изрази надежда, че клубът няма да фалира и не смята, че собственикът Васил Божков умишлено цели разоряването на "синия" гранд.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки