ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ НЕ СЕ СПИРАТ: Продължават да пълнят касата на клуба

Продадени са почти 10 000 виртуални билета за 24 май

ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ НЕ СЕ СПИРАТ: Продължават да пълнят касата на клуба

Левски се похвали, че в сметката на клуба са преведени днес нови 68 441 лева от платформарата HelpKarma, а виртуалните билети почти достигнаха бройката от 10 000. Също така сините предупреждават феновете да внимават с комисионните такси, тъй като стават обърквания.

 

Ето какво написаха от Левски:


"За добро или за лошо не минава и ден, в който Левски да не е водеща новина. Това само показва, че синята общност е поела по правилния път и е съумяла да генерира огромен социален заряд, такъв какъвто приляга на славната история на нашия любим клуб.

"И преди, и сега - Левски значи свобода!"

Даренията нарастват с всеки изминал ден. HelpKarma достигна близо 68 000 евро, а виртуалните билети почти достигнаха първата цел от 10 000 бройки. Днес бяха преведени и 68 441 лева от платформара HelpKarma към клуба. Снимка от платежното може да намерите по-долу.


Важно уточнение за каналите на дарителската кампания и целевото им усвояване:

Събраните средства от платформата HelpKarma, виртуални билети, фенски артикули и абонаментни карти отиват за покриване на оперативните разходи на клуба - заплати, осигуровки, текущи данъци и други.Даренията от всички други канали (пари в брой, директни преводи по сметката на клуба, EasyPay, PayPal и DMS) се изразходват за покриване на старите задължения от 143,000 лева на месец към НАП.

Сайтът на кампанията www.levski.com е преправен, за да може всеки от вас да проследява набраните дарения и по двете пера - оперативни разходи и стари задължения към НАП.

Обръщаме се с огромна благодарност и молба към всички използващи платформата HelpKarma. Днес на няколко от дарителите се наложи да се връщат дарените средства заради несъблюдаване на правилата за комисионна и възникнало объркване. Напомняме, че комисионната се определя от дарителите по следните правила:

Дарителят избира процента в полето "Благодарим ви, че ни помогнахте с:". Този процент определя комисионната, която платформата в последствие удържа от дарението. Системата ви дава опции 5%, 10%, 20% или Друго. Ако изберете 5 или повече процента, вие заплащате цялата комисионна на платформата и вашето дарение отива като директно постъпление по сметката на Левски след стандартната такса за картова банкова транзакция от 2.9%. Ако прецените, че не желаете да заплатите никакви комисионни, то може да изберете опцията "Друго" и да въведете 0 евро. В този случай HelpKarma очислява автоматично комисионна от дарението, което сте направили и разликата постъпва по сметката на клуба." 
 

Балъков: Етър е майката и бащата на моята кариера

Легендата на българския футбол се надява мача в чест на 100-годишнината на "болярите" да стане празник на града

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Официално: Столична община поиска „Герена“

Вижте подробности

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки