ИЗВЪНРЕДНО: Пирин с мощен трансфер, взе ключова фигура от ЦСКА 1948

Вижте подробности

ИЗВЪНРЕДНО: Пирин с мощен трансфер, взе ключова фигура от ЦСКА 1948

Пирин (Благоевград) направи много сериозна крачка към подсилване на състава за следващия сезон във Втора лига, научи Novsport.com! Не става дума за трансфер на играч, а за привличането на ключова фигура в управлението на клуба. Това е маркетинговият директор на ЦСКА 1948 Таско Тасков, бивш водещ рефер в елита ни.

В последните няколко години Тасков беше част от екипа на емблематичния собственик на клуба Цветомир Найденов. Бившият рефер постепенно се издигна в йерархията и през последния сезон стана отговорник за маркетинга и според мнозина специалисти се е справил блестящо в това амплоа.

Привличането му в Пирин означава, че целите на една от емблемите в българския футбол за следващите сезони са големи и целта ще бъде не само завръщането в елита, но и трайно присъствие сред водещите ни отбори. Самият Цветомир Найденов пожела успех на своя кадър. "За всички нас в ЦСКА ще е предизвикателство да намерим някой по-добър и се радваме, че Тасоти беше оценен от колегите в Пирин. Успех на новата работа", написа в профила си във Фейсбук собственикът на новия член на елита ЦСКА 1948.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки