РАЗКРИТИЕ: Заплашвали Андреа с побой заради публикация

Вижте подробности

РАЗКРИТИЕ: Заплашвали Андреа с побой заради публикация

Андреа е била сплашвана от Розали Петрова, за която в началото на седмицата разкри, че е участвала в сделка за покупко-продажба на имот заедно с вече бившия й приятел Кубрат Пулев и по думите на самата фолкпевица е имала интимни отношения с боксьора. Това съобщи пред ПИК самата Андреа.

Както е известно, миналият уикенд тя сензационна разкри, че Кобрата е имал потаен живот, а собственото й разследване установило, че спортистът е придобил имот в центъра на София заедно с мистериозната Розали. За нейното съществуване Андреа никога не е подозирала, както и не е била наясно със сделките на Пулев.

В телефонен разговор между двете жени, Андреа е получила заплаха. "Заплаши ме с побой заради публикацията ми", заяви Андреа, като помоли да не бъде разпитвана за повече подробности.

Самият Пулев май ще се окаже заплетен в имотни врътки. Тъй като Розали Петрова е била страна и в друг подобен триъгълник, преди да омае Кобрата. Преди много години 30-годишната собственичка на агенция за недвижими имоти "Родекс Естейт" е имала отношения с Ненчо Драгиев - един от съсобствениците на столичния търговски център "Галакси". Това е видно от официална информация, която е на разположение в Търговския регистър.

С днешна дата обаче Драгиев не е измежду живите, тъй като през есента на 2016 г. загива в катастрофа с мотор.

Според мълвата отношенията на дружката на Пулев с бизнесмена не са били само професионални, а и лични, въпреки че той е бил семеен с жена и дете. Също като настоящия случай с Кобрата, Петрова и Драгиев са били оплетени в покупко-продажба на различни имоти чрез фирмата им "Родекс Инвест".

Покрай разкритието на Андреа, името на въпросната госпожа Розали Петрова изплува от документ за покупко-продажба на имот в столицата, като в сделката, сключена в началото на декември миналата година, заедно с нея участва като купувач и самият Кубрат Пулев.

Къщата на ул. "Братя Миладинови" 65 обаче се оказа стара и порутена. Затова едва ли Кобрата е възнамервал да живее в нея с въпросната Розали. Запознати преполагат, че предвид апетитното разположение на имота, боксьорът е бил омаян от дружката си да участва в сделката като инвеститор. Подозрение обаче буди фактът, че само два месеца по-късно чрез фирмата си "Родекс Естейт" Петрова е започнала да търси нов собственик на къщата за бартерна замяна.

Затова близките на Пулев са притеснени, че без да подозира може да е бил въвлечен в имотни схеми.

Чакането свърши – вижте пълната бойна карта на SENSHI 21

Бойната карта на SENSHI 21 включва 14 силни двубоя с 28 мощни атлети от 17 страни

Стойка Кръстева: Развиваме се в правилна посока

Доволни и заредени с оптимизъм се прибраха от Европейското първенство за младежи и девойки в Пореч българските национали по бокс

Уайлдър: Ще разбия главата на Жан, а после идва ред на Джошуа

Американецът е оптимист

Голяма победа за Петко Петков в Рим, спечели престижно състезание

Родният футболист трупа успехи в бразилското жиужицу

Българин стана европейски шампион по бокс

Викторио Илиев триумфира при младежите в Хърватия

Страхотно! Отвори се нов шанс за български медал на Олимпийските игри

Натурализирахме световна звезда

Трима българи на финал на Европейското по бокс за младежи

Вижте подробности

Европейската федерация по бокс засне филм за Стойка Кръстева

Вижте подробности

Усик не може да се справи с мен, убеден е Тайсън Фюри

Британецът с поредно интересно изказване

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки