Милош Крушчич: За мен има само един ЦСКА и аз съм му треньор!

"За българския футбол е добре Левски да го има, но всеки трябва да си носи последствията"

Милош Крушчич: За мен има само един ЦСКА и аз съм му треньор!

За мен има само един ЦСКА и аз съм му треньор!, обяви Милош Крушчич в интервю за БНТ. Така той отговори на въпрос за предстоящите слбъсъци със спечелилия промоция за елита ЦСКА 1948.

 
"Не виждам защо трябва да коментирам тази тема и да се създават излишни интриги”, каза още сръбският специалист.
 
Според него "червените" са се разделили само с футболисти, които не са били твърди титуляри в отбора. Той вярва, че няма да има повече напуснали и ЦСКА има шанс да спечели купата на България с наличния потенциал. 
 
“Не беше класическа пауза. Бяхме под карантина. Това е особен вид стрес, а не почивка. Нашият клуб искаше сезонът да се доиграе с максимален брой мачове. Но решението е такова и няма какво повече да го обсъждаме. Напускането на някои от чужденците е факт. До някаква степен това ще се отрази. Албентоса е пример за добър футболист, но щеше да пропусне следващите три месеца. Напуснаха ни футболисти, които не са играли много при нас. Само от Отабор очаквахме повече. Анита си тръгна сам, поиска да се прибере у дома. Гръбнакът се запазва и няма да се разделяме с повече футболисти”, каза Крушчич.
 
“Купата не е просто цел, а моята лична цел. Всички футболисти го искат. Всеки мач ще играем да го спечелим. Победихме Ботев на два пъти и не мислим за мачовете от преди година срещу този съперник”, добави треньорът на "червените" относно целите на тима, след което разкри, че следи и темата “Левски”.
 
“За българския футбол е по-добре ако Левски и ЦСКА са си на мястото. Левски трябва да го има, но всеки трябва да си носи последствията”, сподели Крушчич.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки