Марселиньо: Един български клуб говори с мен преди пандемията

"Аз съм професионалист, обичам България, искам да играя за националния отбор"

Марселиньо: Един български клуб говори с мен преди пандемията

Звездата на Лудогорец Марселиньо официално призна пред dsport, че напуска отбора, след като не е стигнал до договорка за продължаването на договора с още една година.

„Животът продължава. Водихме разговори. Не се разбрахме. Имах желание да остана още една година, да опитаме отново да играем в Шампионска лига, но това е положението. Благодарен съм на всички, с които работих през последните девет сезона. Имам още няколко дни до края на договора. Оправям си нещата. Ще видим къде ще продължа кариерата си“, заяви Марселиньо.

Халфът допълни, че при пристигането си в България никога не е мислил да остава толкова дълго време в Лудогорец, но всичко това, което се е случило е помогнало много за неговата кариера, а той също така е помогнал на отбора да постигне тези успехи.

„Ако трябва да съм честен до край, в последните дни нямам разговори с нито един отбор. Трябва да призная, че един български клуб, на който няма да кажа името беше говорил с мен още преди пандемията. Те поискаха разговори още преди мача срещу Интер, но тогава им казах, че искам да се концентрирам върху мачовете на Лудогорец в Европа, а и водех разговори с ръководството на Лудогорец. Не искам да назовавам името на отбора. Аз съм професионалист, обичам България, искам да играя за националния отбор. Ако друг български клуб, не отхвърлям тази възможност. Трябва да анализирам този отбор има амбиции да се бори за титлата, дали може да се бори за титлата с Лудогорец“, добави бразилецът.

Футболистът отдаде заслуженото и на трима от треньорите, с които е работил в Лудогорец.

„Когато говоря за някои от треньорите ни, няма как да пропусна тези, с които започнахме Ивайло Петев и Георги Дерменджиев. Те направиха много за този отбор. Те изградиха този стил, с който Лудогорец радва публиката. Бих отдал заслуженото и на Пауло Аутуори, с който работихме малко, но беше истински професионалист.“

„Респект към всички български фенове. Винаги са се отнасяли добре с мен независимо дали са фенове на Левски, ЦСКА, Ботев Пловдив или Локомотив Пловдив. Благодаря им за подкрепата. Искам да им кажа да продължат да подкрепят отборите си“, допълни той.

„Все още не съм говорил с Георги Дерменджиев дали той ще разчита на мен за националния отбор. Тази седмица искам да проведа такъв разговор, за да знам какво мисли той, за да му кажа какво мисля и аз. Този разговор е задължителен и смятам да го направя“, каза още Марселиньо.

Лудогорец обяви кога пуска билетите за Левски

Деца и пенсионери ползват 50% намаление

Лудогорец падна от Стяуа след скандална дузпа (ВИДЕО)

"Орлите" загубиха с 2:3 в контролна среща

Дерменджиев: Има умора в нашия отбор, паузата идва навреме

"Изиграхме добър мач", каза треньорът на Лудогорец след разгрома над Локо (София)

Пьотровски хвали Неделев след успеха

Капитанът на Лудогорец вкара на ЦСКА 1948

Дерменджиев: Това е пореден ценен трофей за Лудогорец

Треньорът на "орлите" не скри радостта си след спечелената Суперкупа на България

СЛЕД ДУЗПИ: Лудогорец ликува със Суперкупата (ВИДЕО)

Двамата в мача на "Ивайло" бе голяма

Лудогорец и ЦСКА 1948 в спор за Суперкупата

Двата тима подновяват футбола у нас

Дерменджиев: Доволен съм от цялостното представяне на отбора

Треньорът на Лудогорец говори след контролата с Млада Болеслав

Лудогорец приключи контролите в Турция с равенство срещу корави чехи (ВИДЕО)

Разградчани завъртяха 1:1 срещу Млада Болеслав

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки