Георги Тодоров: Докато съм нужен на Наско, ще помагам!

Треньорът на Левски не остана доволен от играта, но похвали играчите за проявения характер

Георги Тодоров: Докато съм нужен на Наско, ще помагам!

 Наставникът на Левски - Георги Тодоров , коментира победата срещу Берое и сподели впечатленията си от срещата.

"Аплодисменти за футболистите, защото проявиха характер. Наистина бе тежко, виждате, че умората си оказва влияние. На полувремето бях силно притеснен, но ги поздравявам още веднъж. Една много важна победа и то срещу отбор, който в последните години вземаше победите. Не сме играли красиво, повече играхме директен футбол, но с тези хора няма как по друг начин", призна Тодоров.

"Радвам се, че днес видях един много добър централен нападател в Левски, който според мен има голямо бъдеще. Изпитах удоволствие от играта на Робърта. Той направи почти всичко в нападение. Радвам се за него, а и за всички. За това, че изпратихме Милан и Тиам с победа. Съжалявам, че не направихме същото и с Живко Миланов."

"Младите тепърва ще играят, защото започваме с проблемите. Тиам си тръгва, след един мач Холмар ще влезе за операция, така че сега тепърва почват проблемите при нас. Илия играеше през цялото време миналата година, докато бях треньор, след това дълго време не влизаше и ето, не изкара 90 минути. Същото е и със Здравко Димитров, но смятам, че те тепърва имат какво да показват."

"Докато съм нужен на Наско, ще му помагам. След това ще се върна пак там, където съм, ако някой не реши да опита да ме изгони", заяви Тодоров относно бъдещето си.

"Не сме говорили. Той знае, че докато съм необходим и мога да помагам, ще помагам. За тях, като собственици, е най-трудно, защото финансирането е най-важно. Оттам нататък са и другите неща", завърши специалистът. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки